Mezőgazdasági és logisztikai konténerek gyártója

Optimalizáld a mezőgazdasági termékek raktározási és áramlási folyamatait - a termeléstől egészen a végső vevőkig.

A mezőgazdasági megoldások a bekuplast-tól bevált módszerek a frissesség, minőség megőrzésére és az "időben történő" szállítás biztosítására.

  • könnyen tisztítható
  • készült HDPE (polietilén) anyagból, élelmiszerrel érintkezésre engedélyezett
  • törésállóság
  • ergonómikus fogantyúk a könnyű kezelhetőségért
  • teljes mértékben újrahasznosítható

Logisztikai előnyök a mezőgazdasági ágazat számára

Több mint 100 megoldás az Ön termékeinek megfelelően

Jobb raktárkihasználás - több termék ugyanazon a helyen

Hatékony védelem a veszteségek csökkentése érdekében

Folyamatoptimalizálás - gyorsabb és hatékonyabb szállítások

Kész javaslataink mezőgazdasági termelők és mezőgazdasági vállalkozások számára

Mezőgazdasági és termelési ágazat - hogyan jellemzi magát?

A mezőgazdaság egy nagyon különleges és széles szektor, amely a törésnek nevezett fokú széttagoltsággal jellemezhető. Egyrészről hatalmas gazdaságok működnek benne - amelyek specializálódtak tömeges élelmiszertermelésre. Másrészről továbbra is jelen vannak sokkal kisebb vállalkozások, amelyek termelési kapacitásai természetesen korlátozottak.

A mezőgazdasági termékeik nagyrészt nagykereskedőkhöz és hálózatokhoz kerülnek, amelyek továbbértékesítéssel foglalkoznak. Fontos azonban megjegyezni, hogy egyre gyakrabban rövidül le ez a lánc, és ennek eredményeként a termések kikerülik a közvetítőket, és azonnal az eladókhoz, szállodatulajdonosokhoz, éttermekhez és sok más vállalkozáshoz kerülnek.

Milyen logisztikai kihívások állnak a mezőgazdasági ágazat előtt?

Hasonlóan más ágazatokhoz, a mezőgazdasági termeléssel kapcsolatos iparág is szembesül az általános kihívásokkal, például a raktárterület és a megfelelő átrakó technológia alkalmazásával. Azonban a kulcsfontosságú kihívás ezen a területen természetesen az idő, pontosabban a konkrét élelmiszerek fogyaszthatóságának határideje.

Egy másik fontos tényező a mezőgazdasági termékek tárolásának és szállításának feltételei. Ezek a termékek konkrétan függvényében különféle hőmérsékleti, konténeres és ládás tárolást igényelhetnek (megfelelő szabványoknak megfelelően), valamint a megfelelő higiénia fenntartásával.

Logisztika a mezőgazdaságban - milyen folyamatokat alkalmaz?

A különböző termékek sajátosságai és követelményei jelentős hatással vannak a logisztikai folyamatok alakulására. Ezek érintik mind a raktárak működését, mind az ott alkalmazott technológiákat.

A széles választékban működő zöldségek, gyümölcsök és egyéb termékekkel foglalkozó egységek, különösen az végfelhasználókhoz irányuló kínálatuk miatt, manuális vagy félautomata működéssel jellemezhetők. Mindez a sokszor nagyon változatos rendelések összeállításának szükségességéből adódik. Az egynemű raktárak esetében (amelyek kínálatukat egy vagy néhány termékre korlátozzák) az automatizációra épülő folyamatok sokkal hatékonyabbnak bizonyulnak.

A másik végletet azok az aspektusok képezik, amelyek az megfelelő paraméterek fenntartásához kapcsolódnak. Ebben a tekintetben érdemes említeni a mezőgazdasági termékek tárolását és szállítását megfelelő hőmérsékletben, páratartalomban, sőt, UV-sugárzás vagy oxigén korlátozott hozzáférésével.

Konténerek a mezőgazdasági termékek szállításához. Mibe érdemes befektetni?

A teljes Bekuplast termékcsaládot úgy terveztük, hogy a mezőgazdasági termékek hatékony tárolására és szállítására szolgáló megoldások sorát kínálja Önnek, mindenféle gond nélkül. Könnyen talál a különböző zöldségek, gyümölcsök és egyéb termékek típusainak, méreteinek és jellemzőinek megfelelő ládákat és tárolókat. A következők például megérdemlik az Ön figyelmét: