Nagyméretű műanyag tartályok

A basicline plus sorozat előnyeit ötvözi az Euro-Norm basicline sorozatával, az AKL (Automatisches Kleinteilelager) rendszerhez szánt tartályok jellemzőivel. A tartályok alkalmasak szállítószalagok és áramlási polcok technológiájában való felhasználásra. Az AKL tartályok opcionálisan rendelhetők oldalsó falakon elhelyezett leeresztőnyílásokkal. A különböző termékek tárolásához rugalmas csomagolásra van szükség. Praktikus megoldás lehet a polisztirol betétek segítségével történő elválasztásuk.

Basicline műanyag nagyméretű konténerek - Univerzális nagyméretű konténer sorozat

Az Euro Norm basicline plus sorozatú műanyag nagyméretű konténerei széles méretválasztékban kaphatók, többek között 800 x 600 mm-es méretben, így nagyméretű áruk és termékek számára is bőséges helyet kínálnak. Nézze meg videónkat, hogy többet megtudjon a nagyméretű műanyag tartályaink széleskörű felhasználási lehetőségeiről és a megfelelő tartozékokról.

Miért válassza a basicline plus nagyméretű műanyag konténereket?

Modern logisztikai központok, amelyek folyamatosan kezelik a megrendelők által kért termékek szállítását, megbízható raktározási rendszereket igényelnek, amelyek gyors hozzáférést biztosítanak minden termékhez. Ilyen esetekben elengedhetetlenek a kényelmes és tartós nagy műanyag tartályok basicline plus, amelyek lehetővé teszik a kisebb termékek nagy mennyiségű, rendezett és ellenőrzött tárolását. A bekuplast cég és gyártó kiváló megoldásokat kínál ezen a területen.

A kis termékek, mint nem standard anyagok, speciális tárolási, szortírozási és szállítási módokat igényelnek. Ezek megvalósításában segítenek a különféle konstrukcióval és mérettel rendelkező műanyag tartályok, amelyek könnyű hozzáférést biztosítanak a tárolt árukhoz. A raktár dobozok használata a raktárakban (beleértve a magas raktározást is) és a gyártási üzemekben számos előnnyel jár. Ez egy költséghatékony és praktikus megoldás, amelynek funkcionális felépítése lehetővé teszi a legjobb tárolási lehetőség kiválasztását az elemek méretéhez és a rendelkezésre álló térhez igazítva. Ezenkívül a műanyag használata a gyártás során azt jelenti, hogy a tartályok tartósak (így többször is felhasználhatók) és ellenállnak a sérüléseknek.

Széles kínálat elérhető megoldásokat nagy műanyag tartályok területén

A bekuplast cég kínál egy sor nagy műanyag tartályt az EURO-NORM basicline plus sorozatban, amely ötvözi a basicline sorozat előnyeit a kis elemek automatizált raktárainak műanyag tartályainak jellemzőivel (AKL). A basicline plus nagy műanyag tartályok sorozata polipropilén kopolimerből készült (és 100% -ban újrahasznosítható) standardizált 600x400 mm-es alj mérettel rendelkezik két tartálymagasságban, 80 és 270 mm. A terhelhetőség függvényében választhat a következők között:

 • Dupla alj;
 • Miniload közepes alj.

A tervezésüket olyan rendszerekre optimalizálták, mint a szállítószalagok és a folyosó polcrendszerek. A nagy műanyag tartályok basicline plus alapfelszereltségként rendelkeznek:

 • Teljes falak;
 • Zárt fogantyú;
 • Opcionálisan elérhető olyan tartály is, amely a kis elemek automatizált raktárainak készült, vízelvezető nyílásokkal a oldalsó falakban.

Mivel ezeknek a termékeknek az egyik fő előnye a sokoldalúság, amely lehetővé teszi őket különböző áruk tárolására, gyakorlati megoldás a teherterületet polisztirol lapokkal kisebb szegmensekre osztásának lehetősége.

Mire lehet használni a nagy műanyag tartályok basicline plus-t?

Nagy műanyag tartályainkat a következőként lehet felhasználni:

Nagy méretű basicline plus műanyag tartályok - több szállítási hely

A bekuplast cég kiegészítette a fent leírt közepes méretű műanyag tartályok szokásos kínálatát az új basicline plus sorozattal, amelynek alja 800x600 mm méretű, biztosítva ezzel nagyobb szállítási teret és lehetővé téve különféle nagy méretű termékek tárolását. A basicline plus nagy műanyag tartályok széles választéka azt jelenti, hogy - hasonlóan a kisebb változathoz - ideális megoldást nyújtanak:

 • Raktárakban;
 • Belső logisztikában;
 • Modern gyártási logisztikában.

Milyen méretei vannak nagy basicline plus műanyag tartályainknak?

A tartós, nagy műanyag tartályok elérhetők több magasságban is, 300 mm, 400 mm és 600 mm, ezáltal nagyobb szállítási teret biztosítva. Ezenkívül az alj verziójának kiválasztása (opcionálisan sima, miniload típusú vagy szendvics típusú dupla alj) lehetővé teszi azok testreszabását különféle terhekhez. Az átkötőlapok segítségével a nagy basicline plus tartályok belsejét kisebb szegmensekre lehet osztani (1/16-tól 1/2-ig). Ezeknek a termékeknek további előnyei a következők:

 • Vízelvezető nyílások elérhetők opcióként;
 • Tartósság és erősség alacsony súly mellett;
 • Beépített címketartók jelenléte, egyenként egy rövid és egy hosszú oldalon.

Kínálunk nagy basicline plus tartályokat talpakkal, kerekekkel vagy lábakkal

A nagy basicline plus műanyag tartályok széles választékának köszönhetően a basicline plus sorozatot, a tálcák mellett, opcióként ellenőrző ablakokkal vagy billenő ajtóval is felszerelhetjük. A termelési logisztika hatékonyságának növelése érdekében a tartályok alapját opcionálisan felszerelhetjük talpakkal, kerekekkel vagy lábakkal. A nagy basicline plus tartályokhoz kiegészítők külön megvásárolhatók a saját összeszereléshez. Ügyfeleink választhatnak a műanyag tartályok különböző kiviteleiből és magasságaiból, 320 mm vagy 420 mm - ezeket már teljesen összeszerelve szállítják. Az összes említett nagy műanyag tartályt könnyen szállíthatják paletta- vagy villaemelőkocsikkal, és a felszerelt kerekekkel könnyen kézzel is szállíthatók.
 

Összefoglalva

A bekuplast cég nagy basicline plus műanyag tartályai kiválóan megfelelnek az automatizált raktáraknak és szállítószalagoknak kiszolgált raktárakban, és mivel könnyen tisztíthatók, még a higiéniai elvárásoknak is megfelelnek, és csökkentik a tárolt termékek veszteségeit. Ennek eredményeként nemcsak az áruk szállítását és a kereskedelem és a termelés logisztikáját segítik elő, hanem további költségmegtakarítást is biztosítanak azoknak a vállalkozásoknak, amelyek alkalmazzák azokat.