Miért támaszkodjon az összecsukható tárolókra - Clever Fresh Box advance?

Created by Monika Sojka | |   Bekuplast termékek

A gyümölcs- és zöldségszállítás a logisztika egyik legnagyobb kihívása. Ez egyfajta versenyfutás az idővel, amelynek ára mindig a friss termék a fogyasztó kezében.

Ne habozz a kérdéseiddel!

Itt vagyunk, hogy megválaszoljuk őket és segítsünk közelebbről megismerni kínálatunkat. Érdeklődésed cégünk, a bekuplast iránt prioritást élvez nálunk. Kattints a melletti gombra – várunk a kapcsolatfelvételre!

Érdemes megjegyezni, hogy egy tapasztalt és hozzáértő beszállító az áru sérülésének kockázatát minimalizálja, míg a fogyasztó végső soron egy jól kinéző, étvágygerjesztő termék kiválasztásával ítéli meg munkája eredményét.

Köztudott, hogy a műanyag láda védelmet nyújt a szállított áruknak, ezért Európában ez a leggyakrabban használt elem a friss gyümölcs- és zöldségellátási láncban. Stabil felépítése és nagy teherbírása csak néhány előnye. Az egymásra rakhatóság és az egymásra helyezés megkönnyíti a raklapozás és a tárolás folyamatát.

Miért érdemes az összecsukható konténereket választani? Néhány ismeretlen tény

Ha a fenti érvek nem lennének elég meggyőzőek, érdemes számokra is lefordítani őket. A német Fraunhofer Institute for Material Flow and Logistics és a Bonni Egyetem által végzett tanulmány szerint az egyszer használatos csomagolásban a termékek mintegy 4 százaléka sérül, míg ez az arány az újrahasználható csomagolásban 0,1 százalékra csökken. Látszólag kis százalékos eltérések, de a nagyságrend euróban kifejezve megdöbbentő - a karton, fa csomagolás használata évente 68 milliós veszteséget okoz, míg a műanyag doboz drasztikusan 2 millióra csökkenti ezt a veszteséget. Ez az összevetés valószínűleg nem szorul további kommentárra... És mégis, mert hangsúlyozni kell, hogy ez a hiány nyilvánvaló élelmiszerpazarlás, ami elfogadhatatlan a 21. században, ahol tudatosságunk, tudásunk és modern technológiánk arra hivatott, hogy kiküszöbölje ezt a hibát.

Hogyan kombináljuk ezeket az elemeket, hogy működjenek és a gyakorlatba átültethetők legyenek?

A megoldás keresésekor vegyük figyelembe a hajtogatás által kínált lehetőségeket Clever Fresh Box előre hajtogatott dobozok. Ezeket a visszaváltható friss termékek logisztikájához tervezték. Ezek a konténerek üresen körülbelül 84%-kal csökkentik a térfogatot, és ez hatékonyabb helykihasználást eredményez a raktárban, valamint a visszáru logisztikában. A térfogat minimalizálása nyilvánvalóan maximalizálja a gyümölcs- és zöldségtermelők nyereségét. Ezek az összecsukható konténerek a szállítások stratégiájának és szervezésének kulcsfontosságú elemei, mivel egyszerű össze- és széthajtási mechanizmussal rendelkeznek, amely így optimalizálja a félautomata és teljesen automatikus raktározási folyamatokat. Az ergonomikus fogantyúk biztosítják a biztonságot, és a szállítószalagokhoz igazodnak.

A kínált termékek kétségtelen előnye a széles választék. A 3 modell elérhetősége lehetőséget ad arra, hogy az Ön árujának megfelelő típusú / kivitelű / méretű dobozt válasszon. A fentieket alátámasztó másik elem a raklapos rakományegységek könnyű becsülhetősége - ezek egymásra helyezve mindig 2,34 méter magasak.

Bonyolult az összecsukható konténerek mellett dönteni?

Kezdetben talán igen, de az iparágban senkit sem kell emlékeztetni arra a funkcióra, amelyet a dobozok áttört szerkezete játszik az általános légáramlásban. A dolog egyszerűnek tűnik, de nem egészen az. A csomagolási menedzsmentben gyakran figyelmen kívül hagyják a hőmérséklet, és még inkább az etilén kérdését. Az oxigénfelvétel és a szén-dioxid felszabadulásának jelenségei kulcsfontosságúak a gyümölcsök és zöldségek frissességének megőrzésében. Egyszerűen fogalmazva, minden gyümölcs lélegzik és él még a leszedés után is, ezért befolyásolnunk kell ennek a folyamatnak a lassítását. A már említett etilén is kulcsszerepet játszik ezen a ponton (ez a gáz akár tízszeresére is felgyorsíthatja a gyümölcsök érését). Nem meglepő tehát, hogy magára a láda szerkezetére - az áttört szerkezetre - is figyelmet fordítunk, amelynek feladata az érési folyamat lelassítása és a gyümölcsök maximálisan jó állapotban való eljuttatása a vásárlóhoz.

Tapasztalatunk és a piac ismerete lehetővé teszi számunkra, hogy innovációkat valósítsunk meg a gyümölcs- és zöldségládák területén. Az Ön igénye és a mi tudásunk együttesen képezi az új koncepciók kidolgozásának alapját. Célunk a fenntartható és minőségi megközelítés megvalósítása az ellátási lánctól kezdve az ellátási láncban, egészen a termék fogyasztónak történő bemutatásáig. A bekuplast csoport magas színvonalú termékei, amelyeket egy korszerűsített géppark és képzett munkatársak támogatnak, garanciát jelentenek ügyfeleink elégedettségére.

 

A bejegyzés szerzője: B:

Monika Sojka - Marketing Specialist