Clever Fresh Box Advance - Innovatív és robusztus, összecsukható szállító konténer 600 x 400 x 120 mm


Az "EURO-NORM" típusú összecsukható konténer.

Cikkszám. : 1256.384000

Termékinformáció


Külső méretek 600 x 400 x 120 mm
Belső méretek 566 x 367 x 108 mm
Összecsukott magasság 36 mm
Kötet 23 l
Súly 1450 g
Raktári tétel szín(ek)ben
Oldalak perforált
Alul perforált
Fogantyúk nyitott
PU 240
Anyag PP-C (polipropilén kopolimer)

A Clever Fresh Box Advance egy forradalmi összecsukható szállítótartály, amely számos iparágban, többek között az élelmiszeriparban, a gyógyszeriparban és a logisztikában is ideális. A kiváló minőségű műanyagoknak és a legmodernebb gyártási technológiának köszönhetően a konténer rendkívül erős és tartós.

A Clever Fresh Box Advance 326 megfelel az Euro-szabványok követelményeinek, ami azt jelenti, hogy megfelel a nemzetközi szállítás követelményeinek. Ennek eredményeképpen ez a konténer korlátozások nélkül használható egész Európában.

Összecsukható kialakítása lehetővé teszi a helytakarékos visszaszállítást, ami különösen fontos a nemzetközi szállítmányok esetében. Ezenkívül a Clever Fresh Box Advance könnyen kezelhető, lehetővé téve a gyors és biztonságos be- és kicsomagolást.

A konténert kifejezetten élelmiszerek és más, speciális körülményeket, például alacsony hőmérsékletet vagy páratartalmat igénylő termékek tárolására és szállítására tervezték.

Ha innovatív, tartós és funkcionális szállítótartályt keres, a Clever Fresh Box Advance tökéletes választás az Ön számára. Ellenőrizze előnyeit még ma, és csatlakozzon a bekuplast termékeket ajánló elégedett ügyfelek csoportjához.

Javasolt termékek ebben a kategóriában