Konténerek az autóipar számára

Építsen az megbízható műanyag ládákra a tároláshoz és az autóalkatrészek szállításához, valamint az autóipari tartályokra, amelyek segítségével javíthatja az autóalkatrészek tárolásának, rakodásának és szállításának folyamatait.

  • VDA 4500 szabvánnyal összhangban
  • Nagyon stabilak az átlós megerősítéseknek köszönhetően
  • Automatikus kezeléshez igazítva
  • Ergonomikus fogantyúk manuális kezeléshez igazítva
  • Stabil elrendezés a raklapokon

Konténerek az autóipari gyártáshoz

Ideálisan illeszkedik az adott áru méretéhez és paramétereihez

Rend és még több értékes tárolóhely az alkatrészek számára

Az alkatrészek és komponensek hatékony védelme a sérülésektől

A kiadások csökkentése és a meglévő erőforrások jobb kihasználása

Autóipari ágazat - mi érdemes tudni róla?

Az autóipari szektor egy széles körű terület, amely a gépjárművekkel kapcsolatos, konkrétabban a tervezéssel, gyártással, szállítással és autóalkatrészek értékesítésével foglalkozik, valamint más haszongépjárművekkel. A tevékenység nagy terjedelme miatt ez a típusú ágazat jelentős hatással van számos más gazdasági szektorra, különösen a közlekedésre, amely szinte minden ember és vállalkozás működésére hatással van.

Logisztikai kihívások az autóipar területén

Azok közül az alapvető logisztikai kihívások közül, amelyekkel ez a szektor szinte minden nap szembesül, tartoznak:

●       Állapot - minden alkatrésznek oly módon kell lennie tárolva és szállítva, hogy semmilyen szakaszban ne sérüljön meg.

●       Idő - a konkrét alkatrészek hiánya gyakran egyenlő a bizonyos járművek megbénulásával. Ezért rendkívül fontos a szükséges alkatrészek gyors szállítása.

Autóalkatrészek és alkatrészek tárolási folyamatok

Ezen típusú tevékenység jellegéből adódóan (kis méretű - darabáru elemektől kezdve nagyobb pótalkatrészekig) az autóipari raktárak gyakran számos folyamatot alkalmaznak. A gyorsan forgalmazható alkatrészekhez automatikus tárolási rendszerek alkalmasak. A lassabban forgalmazható alkatrészek esetében azonban sok esetben elegendő a manuális kezelés.

Nem mellékes a maguk az elemek formája sem. A szokásos autóalkatrészek mellett sok raktár működik motorolajokkal, üzemanyagokkal és egyéb anyagokkal is.

Műanyagtartályokra vonatkozó javaslatunk az autóipar számára

Figyelembe véve az igényeket és azokat a kihívásokat, amelyekkel az autóipari ágazat nap mint nap szembesül, a raktározási és alkatrészszállítási folyamatokat kiválóan támogató megoldások közé tartoznak elsősorban az ellenőrzött műanyag tárolódobozok és ládák. A Bekuplast a KLT konténerek széles választékát kínálja az autóipar számára. Külön elismerésre méltók az alábbiak: