Elérhető műanyag tartályok termékcsaládok

Tekintse meg ajánlatunkat és optimalizálja vállalata szállítási területét

Válasszon robusztus műanyag tárolóedényeket, amelyek már bizonyítottan beváltak a logisztikában, az élelmiszerek, gyógyszerek vagy kozmetikumok tárolásában. A szállítók méretét igazítsa a vállalata igényeihez. Biztosítsa termékei biztonságát mind a szállítás során, mind pedig a végső rendeltetési helyre történő szállításkor. Fedeles, magas, alacsony, kicsi és nagy műanyag tartályaink minden szabványnak megfelelnek, és ellenállnak a sérüléseknek. Fedezze fel minden előnyüket.

Mik azok a műanyag tartályok?

A Bekuplast perforált műanyag tartályok olyan termékek, amelyek megfelelnek a hatályos szabványoknak. Annak köszönhetően, hogy különböző konfigurációkban kaphatók, könnyen alkalmazkodnak szinte bármely iparág igényeihez. Akár a termelés, a szállítás vagy a tárolás területén tevékenykedik az Ön vállalata, a nálunk kapható műanyag tartályok a legszigorúbb elvárásoknak is megfelelnek. Íme a legnagyobb előnyeik:

 • robusztusan készültek,
 • praktikusak a kényelmes fogantyúknak köszönhetően,
 • könnyen tisztíthatók,
 • Szabad légáramlást biztosítanak,
 • újrafelhasználhatóak,
 • különböző színekben, mintákban és méretekben kaphatók.

Mi különbözteti meg a bekuplast műanyag tartályokat?

A cégünk logóját viselő műanyag tartályokat az a technológia különbözteti meg, amellyel készülnek. Már jól ismert, hogy a vállalkozások szívesen használnak olyan termékeket, amelyek újrahasznosíthatók, ha eltörnek vagy már nincs rájuk szükség. Tartályaink polietilénből készülnek, amely -20°C-tól + 70°C-ig hőmérsékletálló és újrahasznosítható. Ezenkívül élelmiszerrel való érintkezésre is engedélyezettek, és nagyon jó higiéniai tulajdonságokkal rendelkeznek.

Ha a Bekuplast műanyag tartályok mellett dönt, olyan terméket kap, amely kiemelkedik ergonómiájával és kis súlyával. Nekik köszönhetően könnyedén megszervezheti raktárát és szállítását, vigyázva az áruk biztonságára.

A műanyag konténerek típusai

A gyárainkban gyártott leggyakoribb műanyag tartályok közé kétségtelenül a következők tartoznak:

 • Fedeles műanyag tartályok - olyan készletek, amelyek lehetővé teszik a felső perem védelmét, hogy a dobozba helyezett termékek például tiszták maradjanak.
 • Fedél nélküli műanyag tartályok - szabadon egymásra rakható dobozok. Strapabíróak és kényelmesen szállíthatóak, kényelmet biztosítanak a tárolás és a szállítás során.
 • Műanyagpalacktartók - a palackok átmérőjéhez és magasságához igazított méretükkel minimalizálják a szállítás közbeni sérülés kockázatát, és ergonomikus fogantyújuknak köszönhetően hatékonyan megkönnyítik az üvegpalackok kezelését.
 • Alacsony műanyag tartályok - gyakran használják az élelmiszeriparban, pl. kenyérszállításra. A perforált falaknak köszönhetően a levegő szabadon kering. A péksüteményes tálcákkal kombinálva például fagyasztott termékek szállítására használják.

Nagy és kis műanyag tartályok - mely ágazatokban váltak már népszerűvé?

A Bekuplast műanyag tartályok funkcionalitásuknak köszönhetően a következő ágazatok igényeihez igazodnak:

 • Azautóipar - a VDA 4500 szabványnak megfelelő, stabil és robusztus műanyag tartályok, amelyek szabadon egymásra helyezhetők, és az ergonomikus fogantyúknak köszönhetően könnyen kezelhetők.
 • Gyógyszer- és kozmetikai ipar - ideális kozmetikai és gyógyszeripari termékek szállítására, mivel magas szintű higiéniát garantálnak és optimalizálják a tárolási helyet.
 • Italszállítás és -értékesítés - tökéletesen illeszkednek a termékek igényeihez, a legmagasabb szintű biztonságot garantálják az üvegpalackokban lévő italok szállítása során a gyártótól a nagykereskedőhöz, illetve a nagykereskedőtől a vásárlókhoz.
 • Kereskedelem - ideális kiskereskedelmi kiszállításhoz. A termékek tovább maradnak frissek, és a tartályok jól teljesítenek mind a kézi, mind az automatizált kezelés során.
 • Ipari termelés - a stabil és robusztus tartályok hatékonyan növelik a termelési folyamatok termelékenységét és hatékonyságát.
 • Mezőgazdaság és élelmiszer-feldolgozás - a polietilénből készült műanyag tartályok érintkezhetnek élelmiszerekkel, ellenállnak a mechanikai sérüléseknek, könnyen tisztíthatók és újrahasznosíthatók.
 • Intralogisztika - a robusztus, nagy törésállóságú műanyag tartályok alacsony zajkibocsátással mozognak a szállítószalagokon.

Tudja meg, hogyan adhat le rendelést nagy, kis, alacsony vagy magas műanyag tartályokra.

Ha tartós megoldásokat keres termékei szállításának vagy tárolásának megkönnyítésére, a fedeles és fedél nélküli műanyag tartályokat az Ön vállalkozásának szem előtt tartásával alkották meg. Szabja a terméket az Ön igényeihez, vagy rendelje meg a dedikált megoldások egyikét, amelyet az Ön specifikációi szerint készítenek el. Fektessen be praktikus műanyag raklapokba, palackokhoz való terelődobozokba vagy szállítási és tárolóedényekbe. A Bekuplastnál olyan megoldásokat és tartozékokat talál, amelyek megkönnyítik a munka megszervezését az Ön vállalatában.

A modern technológia keretein belül létrehozott műanyag tárolók tartósak és esztétikusak, ráadásul a márka színeihez igazíthatja őket. Válasszon olyan megoldásokat, amelyek nem jelentenek kockázatot a környezetre, funkcionálisak és erősek. Vegye fel a kapcsolatot a bekuplasttal.