Tartályok a gyógyszer- és kozmetikai ipar számára

Válassza ki a tartós, az igényeihez igazított és biztonságos tárolódobozokat és ládákat, amelyek lehetővé teszik a kozmetikai és gyógyszeripari termékek hatékony tárolását és szállítását.

  • Az Ön termékéhez igazítva
  • Raktárterület optimalizálása
  • Védelem
  • Magas higiéniai szint
  • Megtakarítások

A Bekuplast tartályok előnyei a kozmetikai és gyógyszeripar számára

Alkalmazkodás az egyes termékek méretéhez és jellemzőihez

A raktározási hely optimalizálása és a szállítóeszközök jobb kihasználása

A termékek hatékony védelme a sérülésekkel és külső behatásokkal szemben

Magas szintű higiénia - a jelenlegi szabványoknak megfelelően

A sérülés vagy helytelen tárolás miatti veszteségek kiküszöbölése

Gyógyszeripari és kozmetikai ágazat - érdemes tudni róluk?

A kozmetikai és gyógyszertári termékekkel kapcsolatos szektor egy nagyon széles területet foglal magában, amely a nagykereskedelmi vállalkozásoktól kezdve az gyógyszertárakon, kórházakon, rendelőkön és orvosi rendelőkön át terjed. Ez a gazdag terület azt eredményezi, hogy a vállalkozások, amelyek ezen termékkategória raktározásával és szállításával foglalkoznak, naponta számos kihívással szembesülnek. Ezek a kihívások érintik mind a komplementációs folyamatokat (például a kiskereskedelmi vagy nagykereskedelmi rendeléseket), mind a termékek tárolásával kapcsolatos szigorú követelményeket (megfelelő higiéniai szint, megfelelő hőmérséklet és akár a levegő nedvességtartalma).

Logisztikai kihívások, amelyekkel a gyógyszeripari és kozmetikai vállalkozások szembesülnek

Ahogy sok más termék szállításával kapcsolatos ágazatban, ebben a szektorban is fontos szerepet játszanak azok a kérdések, amelyek a termékek állapotával és a gyors szállítási határidőkkel kapcsolatosak. Azonban gyógyszerek, kozmetikumok és táplálékkiegészítők esetében még egy másik, sokkal súlyosabb kihívás is felmerül. Ezen termékek nagyon gyakran megfelelő körülményeket igényelnek - mind tárolás, mind szállítás során. Elsősorban a teljes szterilitás és a megfelelő hőmérséklet fenntartása a fő szempont. A legtöbb gyógyszert hűtőhelyen kell tárolni, és sokukat még nulla fok alatti hőmérsékleten is.

Gyógyszerek, táplálékkiegészítők és kozmetikumok tárolási folyamatok és elvek

A gyógyszerek és más gyógyászati termékek tárolásának szabályai megfelelő hőszigetelés, magas higiéniai szint fenntartását, UV-sugárzás elleni védelmet, valamint teljes védelmet a lehetséges károsodások ellen igényelnek. Fontos tényező továbbá a megfelelő szellőztetés, amely lehetővé teszi a szabad légáramlást és az óránkénti vagy kétóránkénti levegőcserét.

A kozmetikai és gyógyszeripar számára készült műanyag tartályaink választéka

A tárolási folyamatokra vonatkozó ilyen szigorú szabályok nemcsak magukat a tárolási helyszíneket érintik, hanem a termékválaszték tárolásának módját is. Ezért fontos szerepet játszanak a szorosan egymáshoz illeszkedő tartályok és dobozok, amelyek nemcsak a termékek védelméért felelősek, hanem maguk is alkalmazkodnak a nehéz körülményekhez (pl. alacsony hőmérséklet). A bekuplast által kínált műanyag tartályok kiváló példát nyújtanak erre, nevezetesen: