Egyedi tervezési megoldások

A bekuplast egyik fő tevékenysége a személyre szabott tervezési megoldások kifejlesztése, amelyeket tervezési részlegünk készít el, és a legmodernebb K+F eszközök segítségével valósít meg. Szenvedélyünk és motivációnk, hogy a legjobb megoldásokat dolgozzuk ki ügyfeleink számára.

Személyre szabott műanyag csomagolások specialistája

Több mint 30 éves szállítási csomagolások gyártójaként szerzett tapasztalatunknak köszönhetően jól ismerjük a különböző piacokat és iparágakat. Tudjuk, mi a fontos a személyre szabott tárolási és szállítási megoldások kialakításában. Testre szabott termékeinket többek között az iparban, a raktártechnikában, a kereskedelemben és a logisztikában használják. Tervezési megoldásaink választéka sokrétű, és például a következőket foglalja magában

A konténerek gyártására szakosodtunk

Számos, eredetileg egyedi tervezésű termékünk ma már a kínálatunk szerves részét képezi, és néhány ilyen konténer egész iparágak szállítási megoldásává vált.

A konténertől a tálcáig; erősségünk a személyre szabott gyártásban rejlik.

A tároló- és szállítótartályok széles választékával rendelkezünk minden alkalmazási területre. Előfordul, hogy az ügyfél igényei nem szabványosak, mert az áruk különleges védelmére, a szállítás különleges kezelésére vagy új tárolási rendszer használatára van szükség. Ilyenkor lépnek közbe szakértőink. A konzultációk során ügyfeleinkkel közösen kidolgozzuk szállítási csomagolási igényeik egyedi profilját. Minden egyedi terméket házon belüli fejlesztési részlegünkben valósítunk meg. Ennek köszönhetően a kommunikációs csatornák közvetlenek, és gyorsan és rugalmasan tudunk reagálni az ügyfelek igényeire. Különleges szállítási kezelési módok, szokatlan környezeti feltételek, egyedi alkalmazások. Minden megrendelés más és más. Szakértőink szeretik a kihívást, hogy innovatív, egyedi műanyag tartályokat fejlesszenek ki a különböző iparágak számára. És milyen megoldást tudunk Önnek kifejleszteni?