Perforált műanyag tartály gyümölcsök és zöldségek számára - G-165 modell 400 x 300 x 165 mm


EURO-NORM gyümölcs és zöldség

Cikkszám. : 2-310

Termékinformáció


Külső méretek 400 x 300 x 165 mm
Belső méretek 366 x 263 x 100/160 mm
Kötet 13 l
Súly 530 g
Raktári tétel szín(ek)ben
Oldalak perforált
Alul perforált
PU 140 IP

A 2-310-es perforált tartályok robusztus és praktikus szállítódobozok, amelyek ideálisak különféle élelmiszerek, például gyümölcsök és zöldségek tárolására és szállítására. A tárolóedényeket kifejezetten úgy tervezték, hogy hosszabb ideig megőrizzék a termékek frissességét és minőségét.

A perforált falú tárolók kialakítása kiváló légáramlást biztosít, ami lehetővé teszi az optimális hőmérséklet és páratartalom fenntartását a tároló belsejében. Ennek eredményeként a 2-310 perforált tartályokban tárolt élelmiszerek hosszabb ideig megőrzik friss ízüket és aromájukat.

A tartályok ergonomikus fogantyúkkal vannak ellátva, így könnyen hordozhatók és szállíthatók. Ezenkívül a dobozok könnyen raklapokra rakhatók a kényelmes tárolás és szállítás érdekében nagyobb mennyiségben is. Tartós műanyagból készülnek, ami rendkívül ellenállóvá teszi őket a mechanikai sérülésekkel szemben, és könnyen tisztíthatóvá.

A 2-310-es perforált szállítótartályok ideálisak a gyümölcs- és zöldség-nagykereskedelemmel foglalkozó vállalatok, valamint e termékek termelői számára. Robusztus és erős felépítésük és perforált tulajdonságaik révén ideális megoldást jelentenek a kényes élelmiszerek biztonságos tárolására és szállítására.

Ha Önnek funkcionális és robusztus szállítódobozokra van szüksége gyümölcsök, zöldségek és egyéb élelmiszeripari termékek tárolásához és szállításához, a bekuplast 2-310 perforált tartályok ideális megoldást jelentenek.