bakeline

A bekuplast bemutatja az új bakeline sütőipari dobozrendszert, amelyet többek között a nagy tartósság és a jobb ergonómia jellemez, így a felhasználó biztos lehet abban, hogy a dobozok hosszú ideig kitartanak. bakeline a pékségek mindennapi munkáját megkönnyítő, kiváló minőségű dobozok sorozata, amelyek fontos részét képezik a logisztikának. Nézze meg a videót, és fedezze fel a bakeline pékségi dobozok kínálatának előnyeit.

Szállítódobozok kenyér- és péksüteményekhez

Miért kellene a pékárukészítőknek bekuplast pékáru dobozokat választaniuk?

Az élelmiszerek szállítása és tárolása nagyon fontos része annak a tevékenységnek, amely élelmiszerek értékesítésével foglalkozik. Ez kényelmesen kell történjen a vállalkozó számára, a szállított áruk minőségének elvesztése nélkül. Ez különösen fontos a pékáruk és cukrászati termékek esetében, mivel ezeknek a termékek frissessége jelentősen befolyásolja az értékesítést, és ezzel együtt az ügyfelek elégedettségét. Ezért érdemes elgondolkodni olyan megoldásokon, amelyek megkönnyítik az áruk szállítását és tárolását. Ilyen megoldás a pékáruk és cukrászati termékek tároló dobozai.

Biztosítsa termékei frissességét

A legfontosabb tényező mind a kereskedők, mind a vásárlók számára a pékáruk és cukrászati termékek frissessége. Ezért vállalkozóként érdemes gondoskodni a kínált termékek minőségéről. A pékáruk tároló dobozok és cukrászati termékek úgy vannak kialakítva, hogy védelmet nyújtsanak a szállított termékeknek. A perforált falak jó levegőáramlást biztosítanak, ami fontos a kenyér, a zsemlék és különösen a cukrászati termékek esetében. Ennek köszönhetően a műanyag pékáru tárolók nemcsak megkönnyítik a szállítást, hanem garantálják a tárolt termékek biztonságát is.

A pékáru dobozok könnyű és kényelmes szállítást biztosítanak

A pékáru és cukrásztermékek szállítását kényelmesen tervezték, ezért ezeknek a dobozoknak sok előnyük van ebben a tekintetben. Az általunk kínált pékáru dobozok a pékségek és cukrászdák számára rendkívül könnyűek, ezért betöltésükkor nem jelentenek jelentős terhet azoknak az embereknek, akik viszik őket. Ez különösen fontos a nagy terhelések esetén. A pékáru dobozok kényelmes nyitott fogantyúkkal rendelkeznek, amelyek megkönnyítik a termékek cipelését. Az speciális kialakítás lehetővé teszi a dobozok egymásra rakását, így könnyűszerrel vihet több dobozt egyszerre.

Mire kell figyelni a megfelelő dobozok kiválasztásakor a péksütemény-cukrászipari iparág számára?

Nagyon fontos az olyan anyagok kiválasztása, amelyek nemcsak hosszú élettartamot és tartósságot garantálnak a dobozok számára, hanem megkönnyítik azok tisztán tartását és megfelelő higiéniát biztosítanak. A bekuplast dobozok kiválasztották a magas minőségű (HDPE) élelmiszerrel való érintkezésre engedélyezett anyagokat, garantálva az alakváltozások és repedések elleni ellenállást. Az erős sarkok csökkentik a dobozok szállítása közbeni károsodás kockázatát, és kiválóan működnek, amikor egymásra kerülnek, csökkentve a vereség kockázatát egy rakásban (fontos megjegyezni, hogy a bakeline megfelel az EURO-NORM szabványoknak a kidolgozott kialakításnak köszönhetően). A mínusz 20-tól plusz 70 Celsius fokig terjedő hőmérsékleti tartomány lehetővé teszi a forró sütik problémamentes szállítását közvetlenül a sütőből.

Az EURO-NORM bakeline pékáru dobozokat úgy tervezték, hogy optimálisan alkalmasak legyenek a pékáruk szállítására. Perforált faluk biztosítják a termék megfelelő légáramlását, és megakadályozzák a frissesség elvesztését. Nagyon fontos tényező, különösen a kézi szállításra szolgáló dobozok esetében, a megfelelő fogantyúk, amelyek kényelmet és munkabiztonságot garantálnak. Nem mellékes a pékáru dobozok mérete sem: minél nagyobb a választék, annál könnyebb a méretet az igazi igényekhez igazítani, ami nemcsak a kényelmet, hanem a szállítás ergonómiáját is szolgálja. Az új EURO-NORM bakeline pékáru dobozokat sorozatában a gyártó szabványos méretű dobozokat kínál 600 x 400 mm-es aljjal, különböző magasságokban (110, 140, 200, 240, 300 és 410 mm).

Pékáru tárolók - gyors és hatékony rakodás

A bekuplast pékáru tárolók kiválasztásával könnyedén lehetővé válik a rakomány emelése, ami megkönnyíti a teherautók gyakoribb használatát, és így költségmegtakarítást eredményez a szállítási szektorban. A pékáru tárolók már a betöltési szakaszban nagyon hasznosak. Lehetővé teszik a termékek olyan elrendezését, amely lehetővé teszi a rendelkezésre álló hely maximális kihasználását. Ezenkívül a pékáru tárolók, például a kenyeret tartalmazó tálcák, különböző méretben elérhetők, lehetővé téve az olyan dobozok kiválasztását, amelyek teljesen megfelelnek a vállalkozó preferenciáinak és igényeinek.

Pékáru tárolók - üres tárolás

A raktárakban és üzletekben minden hely értékes, így a pékáru tálcák üres tárolása aggodalmat okozhat a vállalkozóknak. Azonban az erre a célra kialakított pékáru tárolók, például a kenyeret és cukrászati termékeket tartalmazó tálcák, nem kell aggódnia a munkahelyi hely miatt. Amikor szállító dobozokat helyeznek el, lehetővé teszik azok egymásra rakását, így a raktárat felfelé lehet kitölteni. Azok a vállalkozók, akik kis hely áll rendelkezésre a tároláshoz, alkalmazhatják a pékség számára kifejlesztett összecsukható pékáru tárolókat.

A termékek kiállítása az új pékáru tárolóinkban

A vegyes üzletek gyakran küzdenek a termékeik összes kitérési helyének hiányával. Másrészt azoknak a helyeknek, amelyek népszerűek a vásárlók körében, néha folyamatos termékkiegészítésekre van szükség, így a pékáru tárolók tökéletesen megfelelnek ilyen helyzetekre. A magas minőségű kivitelezés és az esztétika lehetővé teszi, hogy ne csak a raktárban, hanem az üzletben is használhatók legyenek.

Tartósság, kényelem, higiénia

Az új pékáru tálcák egységes, bézs színvilágban készülnek, amely hosszabb ideig megőrzi tisztaságukat és esztétikájukat a liszttermékekkel való érintkezés során. Egy érdekes lehetőség a személyre szabás, amely - a marketing és a márkaépítési funkció mellett - megkönnyíti a ládák azonosítását, ezáltal megvédi azokat a elvesztéstől és lopástól. A tartályokat három technika egyikével lehet jelölni: szitanyomással, forró bélyeggel vagy betéttel. További információkat a jelölési folyamatokról itt talál.

Az EURO-NORM bakeline tartályokban szállított termékek jellege miatt érzékenyek a szennyeződésekre és a mikroorganizmusokkal való érintkezésre, amelyek gyorsan elszaporodhatnak a nem higiénikus körülmények között, például az élelmiszer-maradványokban, és negatívan befolyásolhatják a sütés frissességét, ízét vagy illatát. Tehát: a pékáru tálcáknak tisztának kell lenniük! A tisztaság megőrzése könnyebb, ha a tálcát vízsugárral lehet mosni, és a műanyag kiválóan alkalmas erre. Adjuk hozzá, hogy a gyártó gondoskodott a tartályok esztétikájának javításáról is, amelyek - elérhetők semleges bézs színben - nem koszolódnak olyan gyorsan, mint korábban, és megkönnyítik a tisztaságuk megőrzését. Mindenki - a pék, az eladó és a vásárló - szeretné, hogy az üzletek polcain friss, illatos és ízletes péksütemények legyenek, de az is vonzónak kell lennie. Egy válogatós vásárló nem fog egy összenyomott zsemlét vagy morzsás süteményt választani. A bekuplast tartályok gondoskodnak arról, hogy ezek az elvárások teljesüljenek.