Műanyag tárolóedények egymásra pakoláshoz

Szakaszosan raklapolható és illeszthető tartályok esetén a halom méretét a tartály megfordításával lehet csökkenteni. Üres tartályokat egymásba helyezve tárolhatók, így a tartályokat halomként lehet rendezni. Ennek köszönhetően a méret jelentős csökkenése (akár 75%) lehetővé teszi a rendelkezésre álló szállítási és raktározási terület hatékonyabb kihasználását.

Halmozható tartály - helytakarékos egy forgatással

Firmák, amelyek mindennapokban nagy és nehéz termékeket szállító és tároló konténereket használnak, választaniuk kell a merevséget és masszivitást kínáló szilárd ládák, vagy a kényelmet és a összecsukható ládák sokoldalúságát és kényelmét között. A bekuplast cég megoldást kínál az igényeikre a „két az egyben” megoldással, vagyis az EURO-NORM sztakettó-gnád szekrényekkel. Fontos megjegyezni, hogy a sztakettózás olyan folyamat, amikor anyagokat egymásra raknak tárolás vagy szállítás céljából, míg a gnádázás egyik tartály elhelyezése a másikban a hely megtakarítása érdekében. Tehát a sztakettó-gnád tárolóedények azok, amelyek a merev és összecsukható ládák legjobbját nyújtják, mint teljes és biztonságos logisztikai megoldás.

A bekuplast sztakettó-gnád tárolóedények két az egyben megoldást nyújtanak

A szállítóedények kényelmes használata, azok egyszerű szállítása és tárolása a termék kipakolása után kulcsfontosságú előnyei ennek a típusú szerkezetnek. Az üres gnád tárolóedények szállítása és tárolása során történő méretcsökkentést nem az üres ládák falainak összecsukásával érik el (mint az összecsukható dobozok esetében), hanem a szállítóedények egyikének a másikba való beágyazásával. Ez a trapéz alakú szerkezetnek köszönhető; csak annyi, hogy a felső tárolóedényt 180 fokkal elforgatják a halomba, hogy az automatikusan becsússzon az alatta lévő tárolóedénybe (így csak a halom alján lévő tárolóedény mérete nem csökken).

A tárolóedény típusától függően akár 70% -kal is csökkenthető a méret, ami hatékonyabbá teszi a rendelkezésre álló szállítási és tároló tér kihasználását. Ugyanakkor a sztakettóként használt tárolóedények nagy nyomást is elviselnek kívülről, hatékonyan védi a belső teret és a tárolt terméket a sérülésektől.

Választék és alkalmazásaink sokfélesége sztakettó-gnád tárolóedényeinknek

A bekuplast sztakettó-gnád tárolóedényei ideális megoldást jelentenek:

  • kiskereskedelmi és nagykereskedelmi területen,
  • elosztásban és tárolásban,

használatosak számos iparágban, például élelmiszeriparban (engedélyt kapnak az élelmiszerrel való érintkezésre), gyógyszeriparban vagy autóiparban. Két verzióban elérhetők: teljes méretű tartály esetén a méretek

és rácsos tartály esetén a méret

ahol lyukacsos alapot és oldalfalakat alkalmaztak a víz visszatartásának elkerülése és a termék megfelelő szellőzésének biztosítása érdekében, csökkentve ezzel a romlás kockázatát.

Kényelem és egyszerűség a használatban a bekuplast rakodókonténereivel

A sztaplowalható konténerek kialakítása - lapos alap és kényelmes fogantyúk - lehetővé teszi használatukat mind automatizált, mind kézi szállítás esetén. A sztaplowalható-gnád tartályok használati kényelmét növeli a megfelelő fedelek használatának lehetősége; ezek azonban nem szükségesek a stabil halomban történő elhelyezésükhöz.

A sztaplowalható-gnád tartályok minősége

A tartályok magas minőségű műanyagból készülnek, amelyek ellenállnak a -20°C-tól +60°C-ig terjedő hőmérsékleteknek és a legtöbb vegyszer hatásának; így moshatók és fertőtleníthetők minden használat után. A bekuplast tartályok további előnye a nagy felületek, amelyek alkalmasak a forró prégjelek és azonosító jelek (a cég logója) vésésére, megelőzve ezzel a véletlenszerű elvesztésüket használat közben.

Sztapalható-gnád tartályok: 180°-os megtakarítás

A bekuplast vállalat által szállított sztaplowalható-gnád tartályok a legegyszerűbb és legegyszerűbb módja a kényelmes ipari áruk szállításának és hozzáférésének biztosításának. Használatukkal nem kell kompromisszumokat kötnünk a szállítás során történő üres futásokkal kapcsolatban, ami nemcsak az üzletemberek, hanem a környezet számára is előnyös.