Méretek és tűrések

A tartály méreteire vonatkozó információk

Minden konténer külső és belső méretei szabványosan vannak megadva. Részletesebb információkért műszaki leírást adunk.

A belső méretet mindig a tartály tetejétől mérik. Egyes tartályok kúpos alakja miatt az alsó belső méret eltér a felső belső mérettől. Egyedi esetekben egy mintatartályt kell megvizsgálni a megfelelő tartálytípus kiválasztásához. Ha személyre szabott tartályt szeretne rendelni, kérjük, használja az egyedi megoldásokat.


Aterhelhetőségre vonatkozó információk

Emlékeztetőül: a DIN ISO 2768-V szerint meghatározott szabványos értékektől különböző tényezők, például a terhelés típusa, a környezeti hőmérséklet és az idő miatt a paraméterek eltérhetnek.

Statikus terhelhetőség

Ez a raklap maximális terhelhetősége (egyenletes felületi terheléssel), amely egy sima, szilárd felületen nyugszik szobahőmérsékleten + 20°C-on.

Dinamikus terhelhetőség

Ez a raklap maximális terhelhetősége, egyenletes felületi terheléssel, targoncával történő szállítás esetén, szobahőmérsékleten + 20°C-on.

Terhelhetőség a nagyméretű állványrendszerekben

Ez egy raklap maximális terhelhetősége, egyenletes felületi terheléssel, egy kéttámaszú magas polcos állványrendszerben - a rövid oldalakon lévő támaszponton 100 órán keresztül, szobahőmérsékleten + 20°C-on.

A nagy tárolási terhelésekre vonatkozó információkat a DIN-ISO 8611 szabványt figyelembe vevő vizsgálatok támasztják alá.

Fontos megjegyzés

A termék összes specifikációja (beleértve a méreteket és a súlyt) eltérhet a katalógusban megadottaktól. Az értéktartomány (tűréshatár) a vizsgálati körülményekből és a gyártási technológiából adódik. Ezekből az információkból nem lehet jogilag kötelező érvényű garanciákat levezetni bizonyos minőségekre.