Ipari tartályok az élelmiszeripar számára

A basicline egy magas minőségű EURO-NORM tartályok sorozata, amelyet mind az élelmiszeripari, mind a non-food szektor számára kifejlesztettek. Ezek könnyű, de rendkívül stabil tartályok, gyakorlatilag minden felhasználásra alkalmasak a különböző kivitelük miatt.

Különböző típusú aljzatok, teljes vagy perforált oldalfalak, zárt vagy nyitott fogantyúk, valamint széles kiegészítőkészlet lehetővé teszi a konfigurációt az igényeknek megfelelően.

Nézze meg a basicline videót

basicline - a sokoldalú eurokonténer sorozat

A 200 x 150 mm, 300 x 200 mm, 400 x 300 mm és 600 x 400 mm szabványos fenékméretekkel és széleskörű tartozékokkal a basicline konténersorozat szinte minden alkalmazáshoz megfelelő megoldást kínál az áruk tárolására és szállítására. Tudjon meg többet az univerzális Euro konténer sorozatról ebben a videóban.

Különböző méretű műanyag tartályok az ipar számára

A bekuplast basicline műanyag ipari tartályainak számos előnye, amelyek elérhetők széles méret- és variációs skálán, lehetővé teszik felhasználásukat kis és nagy vállalkozásokban egyaránt, az áruk tárolására vagy szállítására. A magas minőségű anyagoknak köszönhetően esztétikus megjelenést, tartósságot és hosszú élettartamot biztosítanak, garantálva a felhasználók elégedettségét az élelmiszeripari és nem élelmiszeripari szektorban.

A bekuplast basicline műanyag ipari tartályok jellemzői

A bekuplast basicline műanyag ipari tartályok elérhetők hat különböző magassági változatban, így minden felhasználó optimális verziót választhat az igényeinek megfelelően - mind a kézi, mind az automatikus szállítószalagok számára. A basicline műanyag ipari tartályok stabilak és könnyen tisztíthatók, könnyű, de strapabíró PP-C anyagból készültek, amely teljes mértékben újrahasznosítható.

Milyen típusú basicline műanyag ipari tartályokat kínálunk?

A klasszikus basicline tartályok perforált változatát nagy szilárdság jellemzi. A perforált változatok, mint a teljes változatok, alkalmasak élelmiszerek tárolására is. A perforált változatok rövidebb oldalán található egy nyílás, amelyet ellenőrzési ablaknak hívnak, ami megkönnyíti az áruk kivételét a rakott tartályokból. PP-C kopolimerből készülték, amely 100% -ban újrahasznosítható és élelmiszerekkel érintkezhet. A basicline műanyag ipari tartályoknak van egy változata ablakkal is. Ennek köszönhetően a zárt vagy rakott tartályokból könnyen ki lehet venni az árut, és ellenőrizni annak tartalmát. Mint a többi basicline műanyag ipari tartály, az ablakos változat is alkalmas kézi szállításra és automatikus szállítószalagokhoz. A műanyag ipari tartályok erősített keret-sarok szerkezettel rendelkeznek, így könnyű anyagból készültnek tűnnek, és teljes egészében újrahasznosíthatók.

 

Iparral kapcsolatos műanyag tartályok rakhatóak a műanyag tálcákba

Iparral kapcsolatos műanyag tartályok szintén elérhetők félig átlátszó változatban. Ez lehetővé teszi, hogy az zárt vagy rakott tartályok tartalmát azonnal lássuk. Ez megkönnyíti a termékek azonosítását és a tárolás szervezését. Az erős kivitel és a könnyű hordozhatóság megkönnyíti a munkavégzést és biztosítja a tartályok mobilitását.

Iparral kapcsolatos műanyag tartályok The Blue Angel tanúsítvánnyal

A klasszikus basicline jelzésű műanyag tartályok verziója The Blue Angel jelöléssel készült újrahasznosított anyagból. A The Blue Angel tanúsítvány azt jelenti, hogy a műanyag ipari tartályok környezetbarát anyagból készültek - ebben az esetben PP újrahasznosított granulátumból - és egyidejűleg újrahasznosíthatók. Az ökológiai tartályokhoz szabott lazán felhelyezhető fedeleket is meg lehet vásárolni, valamint fedeleket zsanérokkal.

Milyen fedők illenek a basicline műanyag ipari tartályokhoz?

A hagyományos basicline műanyag ipari tartályokhoz elérhetőek lazán felhelyezhető fedelek a basicline tartályokhoz +, amelyek könnyen levehetoek. A fedél további védelmet nyújt a terméknek a tárolás és a tartály szállítása során. Mint maguk a tartályok, a fedelek is polipropilén kopolimerből (PP-C) készültek, amely biztonságos az élelmiszerekkel való érintkezés során. Az egyszerű rátétes fedőkkel zárhatók műanyag ipari tartályok még ellenállóbbak és kényelmesebbek a tárolás és a szállítás szempontjából. Ez a fedőfajta nem mozdul el vagy esik ki, amikor a raktári láda mozgatásra kerül. Az Zsanéros fedelek a basicline tartályokhoz alternatívát jelentenek a rátétes és zsanéros fedelek számára. Azokat a tartályokhoz rögzítik zsanérokkal, és lehetővé teszik a fedél könnyű kivételét anélkül, hogy magát a fedőt kellene mozgatni.