Konténerek kiskereskedelem és online kereskedelem számára

Emeld meg ügyfeleid elégedettségét és csökkentsd a reklamációk és visszatérítések kockázatát.

Válassz megbízható e-kereskedelmi megoldásokat, amelyek optimalizálják termékeid raktározási, kiegészítési és szállítási folyamatait.

  • ideális méretűek, gyors rendelési feldolgozás 
  • raktározási folyamatok optimalizálása 
  • áruvédelem
  • megtakarítások
  • kézi vagy automatikus kezeléshez is alkalmazkodik 

Műanyagtartályok a kiskereskedelem és az e-kereskedelem számára

A választék paramétereihez és méreteihez igazodó termékek széles választéka

Értékes tárolóhely visszanyerése

Védelem a veszteség és kár ellen

Több küldeményt kezel - a gyors és kényelmes hozzáférésnek köszönhetően

E-kereskedelem és kiskereskedelem - hogyan jellemezhetők?

A kiskereskedelmi szektor egy olyan üzleti terület, amelyet a rendkívüli rugalmasság és a rendelések rendkívül gyors teljesítési határidői jellemzik. Ennek a jelenségnek a fő oka az áruk széles választéka, amely lehet kozmetikumok, ruházat, ékszerek, cipők, kis elektronikai cikkek, könyvek, valamint nagyobb méretű elemek is (például bútorok, háztartási gépek, és sok más).

Az e területekkel szembesülő logisztikai kihívások

A fő kihívás ebben az összefüggésben természetesen az szállítási idő. A kiskereskedelem nagy igényeket támaszt a vásárlók részéről. A vásárlók már hozzászoktak ahhoz, hogy az online vásárolt áruk akár 24 órán belül is kiszállításra kerülnek a fizetés után. Az ilyen jellegű szektor sajátosságai természetesen a kiskereskedők működésére is kihatnak. Megköveteli, hogy minden raktározási, komissiózási és végül a termékek szállítására vonatkozó folyamat gyors és maximálisan egyszerű legyen.

Folyamatok és elvek az ilyen termékek tárolásával kapcsolatban

Az e-kereskedelem támogatására szolgáló raktárakban alkalmazott folyamatok elsősorban a termékek sajátosságaitól és az ilyen típusú egységek fejlettségi szintjétől függenek. A termékek tárolása és átadása a szállításra és kiszállításra lehet manuális vagy automatizált módon történő, és akár mindkét megoldás összekapcsolását is magában foglalhatja (félautomatikus raktárakban).

Az e-kereskedelem és a kiskereskedelem számára fenntartott raktározási megoldások

A folyamatokhoz hasonlóan a megoldásokat (beleértve a ládákat, konténereket és akár a raklapokat is) szigorúan az Ön termékválasztékához és technológiájához kell igazítani. A bekuplast kínálatában olyan termékek széles választékát találja, amelyeket sikeresen hozzáigazíthat az Ön által értékesített áruk méretéhez és általános sajátosságaihoz. A különösen az e-kereskedelem és a kiskereskedelem szempontjából különös figyelmet érdemlő termékek közé tartoznak a következők: