Az innovációs potenciál a mi erősségünk

Az alapja a bekuplast munkájának az egyedi tervezésű megoldások fejlesztése, amelyeket fejlesztési részlegünk készít elő, és a legkorszerűbb kutatás-fejlesztési eszközök segítségével valósít meg. Szenvedélyünk és motivációnk az ügyfél számára a legjobb megoldás kidolgozása.

Minden logisztikai kihívás más, ezért szakértőink segítenek kiválasztani a legoptimálisabb megoldást. Együtt Önökkel kidolgozzuk a követelményprofilt, majd azt bevezetjük belső fejlesztési részlegünkben. Az egész projekt során elérhető egy kapcsolattartó személy a BOK-ban, aki tanácsokkal és segítséggel áll rendelkezésre minden kérdésben.


Tervezés

A részletes követelményeket összefoglaltuk a technikai specifikációban. Ezen alapul tervezőink elkezdik kifejleszteni a projektet és elkészíteni a tervrajzokat. A részletes 3D bemutatók alapján a ügyfél pontos képet kap a termékkel kapcsolatban.

A modelltől a formáig

Az ügyfél kérésére létrehozhatunk egy termékmodellt gyors prototípuskészítés segítségével. Ebben a folyamatban a modellt rétegről rétegre formálják műanyagból egy 3D nyomtatóval. Emellett lehetséges további modellek előállítása egyedi teszteszközzel a sorozatgyártás megkezdése előtt, hogy valós használatban teszteljék azokat.


Sorozatgyártás

A sorozatgyártás injekciós formázási folyamatában a forma a technikai rajzok alapján készül. A szerszám készítése során szorosan együttműködünk európai szakosított cégekkel.

Minőségellenőrzés

Az elkészült termékeket szigorú minőségellenőrzésnek vetjük alá belső tesztlaboratóriumunkban. Sikeres minőségellenőrzés és végleges jóváhagyás után a termék új, többször használható szállítócsomagolás szállítása történik.