KLT/VDA műanyag tartályok az autóipar számára

"A VDA-KLT konténersorozat kifejezetten a gépjárműipari logisztikai folyamatok szükségleteinek kielégítésére szolgál. A bekuplast, mint tanúsított gyártó, a VDA 4500 és 4504 hivatalos ajánlásainak megfelelő VDA-R-KLT és VDA-RL-KLT sorozatú konténereket kínál.

Az RL-KLT sorozatú konténerek sima aljjal rendelkeznek lefolyó nyílásokkal. A VDA-R-KLT sorozatú konténereknek lábakkal ellátott aljuk van, amelyek stabil alapot biztosítanak és lehetővé teszik a konténerek rakásba helyezését."

Műhelykonténerek és járműdobozok az autóipar számára

KLT-VDA tárolóedények a bekuplast kínálatában

A bekuplast cég KLT-VDA sorozatú tárolóedényeket kínál műhelyek és az autóipar számára, apró alkatrészek tárolására, raktározására és szállítására (az új autók gyártásához). A KLT-VDA tárolóedények ideálisak az autóipari tárolóedényeknek, például az autóalkatrészek tárolásához.

 

KLT tárolóedények - legfontosabb jellemzők

Ha a mi KLT tárolóedényünket választja, biztos és megbízható módot kap a járműipari termékek szállítására és tárolására. Ennek elérésében kulcsfontosságú szerepet játszanak a tartós és kényelmes KLT műhelyi tárolóedények, amelyeket főként autóalkatrészeket gyártó üzemekben használnak, de eljutnak az autóalkatrészboltokba is az apró alkatrészek tárolására. Az autóiparban használt KLT tárolóedények elsősorban műanyag autóipari tárolóedények, amelyek tartósak, ellenállnak a víz és nedvesség hatásának. Emellett a ellenállnak a nedvességnek, könnyen tisztíthatók, könnyűek és könnyen kezelhetők. Ez lehetővé teszi, hogy rakosgathassa őket a raktárterületen.

Fontos megjegyezni, hogy minden tárolóedény, beleértve a bekuplast által gyártott KLT tárolóedényeket is, ellenállnak az savak és vegyi anyagok hatásának. A gyártás során minden minőségi és európai szabványnak való megfelelési normát betartunk, hogy a legmagasabb minőségű terméket szállíthassuk. Az autóalkatrészek tárolására szolgáló tárolóink alkalmasak kézi szállításra (ezt az ergonomikus fogantyúk biztosítják), valamint az automatikus szállítószalagokhoz, amelyek ma már az autóiparban általánosak.

Miért járulnak hozzá KLT tárolóedényeink az ellátási lánc optimalizálásához?

Certifikált műanyag tárolóedények, amelyeket bekuplast gyárt, magas minőségi szabványoknak felelnek meg, amelyeket a német autóipari szövetség (Verband der Automobilindustrie, innen származik az első rész a névből) szab meg. Autóipari tárolóedényeink kialakításakor a funkcionalitásra és az aktuális európai szabványok szigorú betartására összpontosítunk. Ennek eredményeként autóipari dobozaink segítik a tárolási folyamatok minden területének optimalizálását. Kezdve a tárolóedények rakásokba rendezésének lehetőségétől, a biztonságos szállításon át, a könnyű karbantartásig.

Milyen méretekben kaphatók a műanyag autóipari KLT VDA tárolóedényeink?

Az általunk kínált KLT-VDA műanyag tárolóedények, amelyek népszerű választás az autóipari vállalatok körében, elérhetők 300x200 mm, 400x300 mm és 600x400 mm alj méretekben. A műhelyi KLT tárolóedények a 120 x 80 cm (európai méret) és a 120 x 100 cm (ipari méret) alapméretű műanyag raklapokhoz

Miből készülnek KLT tárolóedényeink?

Az automatizált gyártási folyamatokra tervezett, szabványosított KLT-VDA műanyag tárolóedények kizárólag kopoli propilén kopolimerből (PP-Copo) készülnek, amely biztosítja a tartósságot, az UV-sugárzásnak való ellenállást, valamint a mosás és tisztítás folyamatának ellenállóságát. Az összes KLT tárolóedényt ergonomikus fogantyúval és integrált címketartóval szerelték fel. A jellegzetes jellemzője a vízelvezető nyílások (amelyek megkönnyítik a mosószerekkel történő tisztítási folyamatokat), valamint azok az átlós megerősítések, amelyek növelik stabilitásukat és lehetővé teszik a rakásolást aggodalom nélkül a teherbiztosítás nélkül.

KLT-VDA tárolóedények két változatban

VDA-R-KLT stabil, integrált (erősített) alját és átlós megerősítéseit tartalmazza. A rakások stabilitását a kiszedő bemetszések kialakítása biztosítja, és lehetővé teszi a VDA tárolóedények rakásolását a teherbiztosítás nélkül. Automatikusan vagy kézzel is kezelhetők az ergonomikus fogantyúknak köszönhetően.

VDA-RL-KLT a könnyebb változata az autóipari tárolóedényeknek, amely kialakítását tekintve különbözik a VDA-R-KLT-től a sima aljú, lefolyó nyílásokkal ellátott aljának köszönhetően. Ezeket a tárolóedényeket könnyű és közepes teher szállítására tervezték. Nagy tartósságot biztosítanak a megfelelő bordázatnak köszönhetően. A VDA-R-KLT változathoz hasonlóan az automatikus raktárakhoz igazították, de az ergonomikus fogantyúknak köszönhetően kényelmesek kézi kezelés közben is.
 

Elektronikai alkatrészek szállítására kiváló KLT tárolóedények az ESD verzióban

Kínálatunkban megtalálható az ESD verziójú KLT tárolóedény is, amely eltér a VDA-KLT változattól azzal, hogy képes vezetni az elektrosztatikus töltéseket. Ez azt jelenti, hogy ezekben a tárolóedényekben biztonságosan szállíthat elektronikai eszközöket és apró elektromos alkatrészeket anélkül, hogy aggódnia kellene az elektrosztatikus kisülés miatt.
 

Környezetvédelem az első, ezért a KLT tárolóedényeket az automotive szektorban a bekuplast választja

A bekuplast cég könnyű átmenetet biztosít ügyfeleinek a VDA-C-KLT rendszerből a VDA-R/RL-KLT sorozatba, és azzal kapcsolatos pénzügyi és környezeti előnyöket. A VDA 4500 ajánlásainak megfelelően, amelyek előírják a zárt anyagáramlást a régi C-KLT újrahasznosításakor, a bekuplast által tanúsított eljárást kínál a SKZ Würzburg által: a VDA-C-KLT tárolóedényeket újrahasznosítják, majd VDA-R vagy VDA-RL formájában visszakerülnek a logisztikai folyamatba. Azok a csomagolások, amelyek garantálják, hogy az autóalkatrészekkel történő szállítás sértetlen állapotban érkezik meg a vásárlóhoz, azok közül az egyik fő elem, amelyek az ügyfél végső elégedettségét biztosítják a beszállítóval való együttműködés során, és egyben a biztonságos közlekedés biztosítéka. Erről a bekuplast cég is tökéletesen tud, amely évek óta sikeresen együttműködik az automotive iparág vállalataival.