Műanyagtartályok gyártása ipari termeléshez

Optimalizáld és gyorsítsd fel a késztermékek és félkésztermékek áramlását - a gyártástól egyenesen a raktárba, majd a következő vevőkhöz.

A bekuplast ipari megoldásai hatékony védelmet és még hatékonyabb termelést biztosítanak.

  • Folyamatok optimalizálása
  • Termelékenység növelése
  • Hatékonyabb termelés
  • Termékek védelme
  • Megtakarítások

Kulcsrakész szállítási megoldásaink az ipar számára

Több mint 100 iparág-specifikus termék

A folyamatok és a tárhely optimalizálása

A sérülések és a rossz tárolás miatti veszteségek csökkentése

Növekvő termelékenység és hatékonyabb termékszállítás

Olvassa el az iparági logisztikáról szóló bejegyzéseket

Industriális logisztika és ipar - mik ezek?

Az ipar széles körű gazdasági ágazat, amelynek alapját a termelési folyamatok képezik - ezek a késztermékek vagy úgynevezett félkésztermékek előállítására összpontosítanak, amelyek további feldolgozásra szolgálnak. A szektorban működő vállalatok a termelés területén tevékenykedhetnek, például építőipari elemek, elektronikai eszközök, autóipari kiegészítők előállításával, valamint számos más megoldással.

Milyen logisztikai kihívásokkal néz szembe az iparág?

Ebben a tekintetben elsősorban a típushoz és ezen belül a konkrét gyártási szakaszhoz való alkalmazkodás a lényeges. A logisztika az iparban a folyamatok komplexitásától függően olyan területeket érinthet, mint:

●       A gyártáshoz szükséges nyersanyagok szállítása és tárolása.

●       Félkésztermékek továbbítása - további feldolgozásra vagy értékesítésre.

●       Késztermékek raktározása és szállítása - kijelölt vevők részére értékesítésre.

Raktározási folyamatok ipari területen

Azok a kihívások, amelyekkel az iparágban működő vállalatok szembesülnek, természetesen összefüggenek tevékenységük sajátosságaival, és ennek következtében a raktározási folyamatokkal is.

Függetlenül attól, hogy milyen termékekről van szó, a vállalatok túlnyomó részének gondoskodnia kell a termelés folytonosságáról. Ehhez hozzátartozik a beszállítói lánc, megfelelő raktározási területek, végül pedig a hatékony alapanyagellátást és a késztermékek átvételét lehetővé tevő folyamatok.

Milyen tárolási megoldások működnek az iparban?

A Bekuplast termékválasztéka olyan széles, hogy könnyen megtalálja az ideális megoldást az ipar számára. Széles választékunk részeként hozzáférést biztosítunk az úgynevezett terjedelmes áruk hatékony szállítását lehetővé tevő raklapokhoz, valamint a különböző anyagtípusokhoz (kis méretű, valamint az úgynevezett általános rakományokhoz) igazítható dobozok vagy konténerek széles választékához. Különösen említésre méltóak a következők: