Minőség, amelyben ügyfeleink megbíznak

Célunk az ügyfelek elégedettségének elérése, ezért a minőség számunkra minden területen prioritás. Bekuplast S.A. évek óta sikeresen megszerzi a nemzetközi ISO 9001, ISO 14001, ISO 50001 és ISO 45001 szabványoknak megfelelő tanúsítványokat.

A minőségirányítási rendszerünk keretében rendszeres auditokat végzünk, amelyek során az összes üzemeltetési folyamatot ellenőrizzük és optimalizáljuk. Az ISO tanúsítványok a termék legmagasabb minőségét és a legjobb szolgáltatást garantálják a környezetvédelem és az értékes erőforrások védelmével együtt.

Garantált minőség - ISO tanúsítványaink

Minőségirányítás

A minőségirányításunkat a nemzetközi ISO 9001 szabványnak megfelelő tanúsítvánnyal erősítettük meg. Ezzel biztosítjuk termékeink magas minőségét, amelyre világszerte számos ügyfelünk bízik.

Környezetkezelés

Az ISO 14001 szabványon alapuló környezetkezelési rendszerünknek köszönhetően fenntartható módon növeltük a környezetvédelemmel kapcsolatos tevékenységeink hatékonyságát. Az összes üzemeltetési folyamat környezetbarát tervezése és az erőforrásokkal való kíméletes gazdálkodás jelentősen hozzájárult a környezetvédelemhez.

Energiakezelés

Az ISO 50001 szabványnak megfelelő energiakezelés hozzájárult az energiafelhasználás csökkentéséhez. Ennek eredményeként megóvjuk az erőforrásokat és optimalizáljuk az energia költségeit. Az elért megtakarítások szintén előnyösek ügyfeleink számára.

Munkavédelem irányítása

Az ISO 45001 szabvány szabályozza a munkahelyi biztonság és egészségügy témáit a bekuplast S.A.-nál, ez az alapja a balesetek és szakmai megbetegedések megelőzésének, valamint a biztonságos munkahely garantálásának.