Műanyag-, szállító- és élelmiszertartályok gyártója

Válassza ki a termékkategóriát

Értékeli a robusztus megoldásokat? Fogadjon a műanyag dobozokra, amelyeket már számos népszerű iparág képviselői is nagyra értékelnek. Gondoskodjon alkalmazottai kényelméről és a termékek biztonságáról. A masszív, esztétikus, ergonomikus fogantyúkkal ellátott műanyag dobozok a mi ötletünk az Ön problémáira.

A műanyag dobozok jellemzői

A robusztus műanyag dobozok speciális feladatokra szolgáló tárolók. Ezek azok a dobozok, amelyekben könnyedén válogathatja a termékeket a raktárban, csomagolhatja az árukat szállításhoz, vagy egyszerűen csak javíthatja a tárolás szervezését a munkahelyen. A kiváló minőségű perforált műanyag dobozok fedéllel vagy fedél nélkül megfelelnek a legigényesebb ügyfelek elvárásainak. Könnyűek, tartósak és nem akadályozzák a légáramlást. A gyártás során alkalmazott megfelelő eljárásoknak köszönhetően megfelelnek a hatályos előírásoknak. Ezért az iparágak széles körében használhatók, megkönnyítve a mindennapi feladatokat.

Miért válassza a bekuplast műanyag dobozokat?

Ha még mindig azon tűnődik, hogy miben különböznek műanyag dobozaink a piacon kapható többi terméktől, érdemes tudni, hogy a Bekuplast aláírt termékei különböző méretekben kaphatók. Ezenkívül az Ön igényeire szabott műanyag dobozokat is készíthetünk. Ezek a legmagasabb szintű kivitelezési minőséget tartják fenn. Ha szeretné racionalizálni logisztikai folyamatait, vagy optimálisan kihasználni a helyet a szállítóautóban, a raktárban, vagy egyszerűen csak a cégében vagy otthonában, akkor ez a termék az Ön elvárásainak is megfelel. Változatos méreteinek köszönhetően teljesen különböző méretű termékek gyűjthetők bele. Az egymásra rakhatóságnak köszönhetően pedig nagyon kis helyet foglalnak el.

Ezek a műanyag dobozok előnyei azok, amelyeket ügyfeleink a leggyakrabban említenek:

  • erős műanyag, esztétikus megjelenéssel,
  • tartós és újrahasznosítható anyagból készült,
  • könnyen tisztán tartható,
  • számos praktikus méretben és széles színválasztékban rendelhetők,
  • az ergonomikus fogantyúknak köszönhetően a műanyagdoboz még akkor is könnyen megragadható, ha tele van termékekkel,
  • a perforált kialakítás optimális légáramlást biztosít.

Milyen típusú műanyag dobozok léteznek?

Kínálatunk legnépszerűbb termékei közé tartoznak:

Ideális olyan termékek tárolására, amelyeknek extra védelemre van szükségük a portól vagy más szennyeződésektől. Szépen néznek ki, és az erős aljuk és faluk extra védelmet nyújtanak a bennük lévő tárgyaknak. Szállításra és tárolásra egyaránt használhatja őket.

Az élelmiszerek kényelmes és praktikus tárolása nagyban megkönnyíti a szezonális betakarítással járó munkát. Használhatja őket a palánták tárolására is, közvetlenül a földbe ültetés előtt, vagy a munkájához szükséges szerszámok tárolására.

A gyümölcsládákhoz hasonlóan jól működnek a gazdaságokban és az állattartó telepeken. Zöldségek szállítására is használhatók - ilyen körülmények között kétségtelenül megőrzik jó megjelenésüket és frissességüket.

A műanyag láda teteje megvédi a benne elhelyezett árut a sérülésektől. Ha jobb védelmet szeretne a törékeny termékeknek, válassza ezt a típusú műanyag ládát tárolásra vagy szállításra.

Remekül tárolhatók, és nagyon kis helyet foglalnak, ha már nincs rájuk szükség. A mozgatható falaknak köszönhetően speciális szerszámok használata nélkül laposra hajthatók - ez a folyamat gyors és problémamentes.

A Bekuplast műanyag ládák gyümölcsösökben és kertekben is jól működnek. A tárolók érintkezhetnek élelmiszerekkel, mivel megfelelnek az előírt szabványoknak. Tökéletesek a friss gyümölcsök tárolására, mielőtt azokat a nagykereskedőkhöz vagy az egyéni fogyasztókhoz juttatnák el.

A tartósítószerek, kozmetikumok, otthoni éléskamra készletek és minden más, rendszerezésre szoruló dolog tárolására szolgáló területek példaértékű rendezéséhez készült.

Robusztus műanyagból készültek, és tökéletesen alkalmasak kéziszerszámok tárolására és szállítására.

Fedezze fel előnyeinket és rendeljen bekuplast műanyag dobozokat

A bekuplast egy olyan márka, amely évek óta a gyártási ágazatban tevékenykedik, és megfelel a különböző iparágak vállalkozóinak és a magánszemélyek elvárásainak. A műanyag dobozok minőségével úgy törődünk, hogy azok nap mint nap megkönnyítik a különböző részlegek több ezer alkalmazottjának a napi munkáját. Gondoskodunk termékeink esztétikus megjelenéséről, versenyképes áráról , de a legmagasabb minőséget sem áldozzuk fel. Műanyagdobozaink egész Európában kaphatók, ami rendkívül kifizetődővé teszi üzletünket. Termékkínálatunkban megtalálhatóak: műanyag ládák az élelmiszeripar számára, műanyag ládák a kertészet számára és műanyag ládák palackok számára.

Optimalizálja vállalata raktározási helyeit a Bekuplast perforált műanyag dobozokba való befektetéssel. Vegye fel a kapcsolatot képviselőnkkel, és rendeljen közvetlenül a gyártónál.

Az oldalon található különböző műanyag termékekről szóló információk magyarra fordítva:

Megoldásaink különböző iparágak számára: Műanyag szállítódobozok | Műanyag KLT/VDA dobozok | Műanyag péksüteménydobozok | Műanyag húsdobozok | Műanyag baromfidobozok | Műanyag zöldségdobozok | Műanyag gyümölcstartók

Megoldásaink különböző típusú tartóedények számára: Basicline műanyag tartóedények | Basicline Plus műanyag tartóedények | Silverline műanyag tartóedények | Contecline műanyag tartóedények | ESD műanyag tartóedények