Intralogisztikai konténergyártó - autonómia és tárolás

Az intralogisztikai folyamatok hatékonyságának növelése a szervezetében - megfelelő tárolásra és szállításra szolgáló termékekkel: nyersanyagok, félkész termékek és késztermékek.

  • ideális üzemeltetési tulajdonságok - alacsony zajszintű szállítókon mozognak
  • konstrukció stabilitása és maximális szilárdság
  • magas ütésállóság (repedésállóság)
  • magas fokú deformációállóság
  • teljes mértékben újrahasznosíthatók

Előnyök az intralogisztika számára - műanyag dobozok együttműködésben a gépi autonómiával

Több mint 100 megoldás az Ön termékválasztékának megfelelően

Kompatibilis a kézi, félautomata és teljesen automata raktárakkal

A folyamatok optimalizálása és jobb helykihasználás

Hatékony termékvédelem - a jelenlegi szabványoknak megfelelően

Az intralogisztika kategória bejegyzéseinek elolvasása

Az intralogisztika ágazat - milyen információk megszerzése érdemes?

Az intralogisztika egy speciális logisztikai terület, amely a nyersanyagok, anyagok, félkész termékek és késztermékek szállításának szervezésére és kezelésére összpontosít egy vállalaton belül. Ehhez különböző technológiákat használ (beleértve a raktári berendezéseket, kész rendszereket és szakmai szoftvereket).

Milyen kihívásokkal szembesülnek az intralogisztikát alkalmazó szervezetek?

Az legtöbb szervezet célja természetesen a szállítási folyamatok folyamatos optimalizálása és a potenciális veszteségek minimalizálása. A fő tényező az automatizáció, amely magában foglalja a raktárak és átrakó központok hatékonyságának javítását és a működési költségek minimalizálását.

Fontos azonban emlékezni azokra a területekre, ahol az emberi tényező pótolhatatlan. Egyrészt a szakemberek felelősek az intralogisztikai folyamatok tervezéséért, szervezéséért és felügyeletéért. Másrészt a "cobotok" (együttműködő robotok) is bejönnek a képbe. Feladatuk a munka támogatása és a raktárosok, valamint a rendeléskomplettálás szakértőinek biztonságának növelése.

Intralogisztikai folyamatok mint egyedi raktári megoldások

Sok szervezet teljesen egyedi, testreszabott raktári megoldásokat alkalmaz. Ez természetesen azt eredményezi, hogy mindegyiknek személyre szabott megközelítésre van szüksége a tárgyak tárolásának és további szállításának kérdésében. Az egyes raktárak különböznek az építési módtól, a tárolási módoktól, a vonalaktól, az eszközöktől, egészen a tartályokig.

Bevált tárolási megoldások az intralogisztikában. Mit érdemes választani?

A teljesen optimalizált logisztikai folyamatok megvalósítása nem lehetséges, ha hiányoznak a termékválaszték tárolásáért felelős elemek. Ezért a modern tárolási megoldások - például ládák, konténerek vagy akár teljes raklapok formájában - nélkülözhetetlen szerepet játszanak. Ha tartós, megbízható és ami a legfontosabb, jól illeszkedő elemeket szeretne raktára számára, akkor mindenképpen tekintse meg a bekuplast ajánlatainkat. Íme néhány lehetőség, amelyek tökéletes támogatást nyújtanak az Ön intralogisztikai folyamataihoz: