Műanyag tárolóedények italértékesítéshez

Válasszon tartós italos ládákat, amelyek megkönnyítik a termékek tárolását és szállítását - a gyártótól a raktárig, valamint közvetlenül az üzletekbe.

  • Termék biztonsága
  • Márkafelismerés kialakítása
  • Gyors szállítás teljesítése
  • Átfogó gondozás az új projektnél
  • Egyedi megoldások

Palackok értékesítésére és kiszállítására szolgáló tartályok

Hatékony védelem a sérülések és anyagi veszteségek ellen

A hely optimalizálása és még hatékonyabb szállítás

Jobb ergonómia és egyszerűbb használat a járművezetők és a raktári személyzet számára

Alkalmazkodás a különleges körülményekhez - alacsony hőmérséklet és páratartalom

Ital- és italszállítási ágazat - mi érdemes tudni róla?

Az italok értékesítési és szállítási ágazata több alapelemből áll: italok gyártásából, terjesztéséből, kiskereskedelmi és nagykereskedelmi értékesítésből, valamint szállításból. Ahhoz, hogy valaki ebben az ágazatban működhessen, megfelelő engedélyekkel és licencékkel kell rendelkeznie, valamint gondoskodnia kell a megfelelő logisztikai és raktározási háttérről. Az italszállítás esetében fontos, hogy gondoskodjunk a megfelelő szállítási feltételekről, például megfelelő hűtésről vagy védelemről a sérülések ellen. Ez az ágazat folyamatosan fejlődik és nagy versenynek van kitéve, ezért fontos, hogy folyamatosan alkalmazkodjunk az igényekhez, és befektessünk modern megoldásokba.

A logisztika általános kihívásai

Ahogyan könnyen elképzelhető, az ezen a területen működő vállalkozások mindennapi kihívásai:

●      A termékek védelme a mechanikai sérülésektől. Az italnagykereskedelem logisztikája mind a üveg, műanyag csomagolású termékeket, mind azokat, amelyeket különleges kartondobozokban helyeznek el, érinti.

●      Az eltarthatósági idő betartása. Ahogyan sok más élelmiszertermék esetében, az italoknak is szigorúan meghatározott lejárati dátumai vannak, amelyek hatékony és legfőképp időben történő szállítást tesznek szükségessé.

●      Biztonsági intézkedések alkalmazása. A konkrét terméktől függően a kiválasztott termékeket megfelelő hőmérsékleten és páratartalom mellett kell szállítani, sőt - védeni kell az UV-sugárzás ellen.

Napital a logisztika, vagyis az italok tárolásának és szállításának szabályai

Az italok szállítására használt egyik legnépszerűbb megoldás a megfelelő paletták alkalmazása. Az italipar számára kialakított palettákat speciális fóliával tekercselik be, amely biztosítja a stabilitást és védi a rakományt a károsodástól. Az ilyen jellegű szállításnak minden esetben rendelkeznie kell címkézéssel, leggyakrabban matricák formájában.

Bevált tartályok az italok és élelmiszerek tárolásához és szállításához

Ha azt szeretné, hogy italainak tárolása és szállítása maximálisan optimalizált legyen - bízzon a bekuplast bevált raklapjaiban. Kínálatunkban széles választékot talál, amelyet könnyen a választék méretéhez és sajátos jellemzőihez igazíthat. Többek között a következők érdemelnek külön figyelmet: