Vállalati politika

Nyitóképünk

 

Mozgatjuk a világot fenntartható újrafelhasználható csomagolási megoldásokkal.

Mindennapi munkánk során olyan értékeket határoztunk meg, amelyek meghatározzák a cég jellegét, és az gondolkodásunk és cselekvésünk alapját képezik.

A mi értékeink

 

Nyitottság

A nyitottság számunkra azt jelenti, hogy aktívan hallgatunk egymásra minden szinten, nyitottak vagyunk az új ötletekre és a kritikára. Nyitottak vagyunk egymásra, és együtt éljük meg ezt a hozzáállást.

 

Innováció

Számunkra az innováció szelleme azt jelenti, hogy kreatívak vagyunk, folyamatosan kérdőjelezzük meg és emeljük a szabványokat. Ha ezen elvek szerint élünk, akkor minden szinten innovatívak lehetünk.

 

Bátorság

A bátorság számunkra azt jelenti, hogy saját felelősségünkben gondolkodunk és cselekszünk. Az a bátor, aki vállalja meggyőződéseit és társait, elismeri hibáit, és képes tanulni belőlük.

 

Minőség

A minőség számunkra azt jelenti, hogy folyamatosan dolgozunk a cég minden területén való fejlesztésen. Célunk az, hogy mindig elsőosztályú minőséggel, kiváló szolgáltatással, megbízhatósággal és jól átgondolt megoldásokkal győzzük meg ügyfeleinket.

 

Vevőközpontúság

Az elsődleges célunk az ügyfeleink igényeire való reagálás és a folyamatok optimalizálása az ő érdekükben. Minden belső és külső partnert ügyfeleinek tekintünk, és támogatni kívánjuk őket mindennapi munkájukban.

 

Vevőközpontúság

Az ügyfeleink igényeire való reagálás és a folyamatok optimalizálása az elsődleges célunk. Minden belső és külső partnerünket ügyfeleinknek tekintjük, és támogatni kívánjuk őket mindennapi munkájukban.

 

Fenntartható fejlődés

Számunkra azt jelenti, hogy ügyfeleinknek fenntartható megoldásokat kínálunk. Tisztában vagyunk a környezetvédelemmel és a közös javakkal való felelősségünkkel, és szeretnénk összeegyeztetni a gazdasági, társadalmi és környezeti érdekeket.