Élelmiszer-tároló edények

Válasszon műanyag tartályokat az élelmiszer- és tárolóipar számára

Élelmiszerládák

Robusztus, esztétikus és erős élelmiszerládákat keres az ipar vagy a gyártás számára? Kínálatunkban kiváló minőségű termékeket talál, amelyek minden szabványnak megfelelnek, és segítenek csökkenteni a hulladék mennyiségét. Fedezze fel műanyag ládáink minden előnyét, és rendeljen közvetlenül a gyártótól.

Élelmiszerládák - jellemzők

 

Az élelmiszerládák olyan robusztus termékek, amelyek élelmiszerrel való érintkezésre engedélyezettek. Mivel egymásra rakhatók, könnyen szállíthatók, és az ergonomikus fogantyúk lehetővé teszik az egyes termékek szállítását. A bekuplast logóval ellátott élelmiszerládák polietilénből készülnek, ami a hőmérséklet-ellenállóságukat a tartományba teszi: -20°C és +70°C között. És ami fontos, hogy 100%-ban újrahasznosíthatóak.
Ezek a korszerű termékek lehetővé teszik az élelmiszerek hatékony kezelését vagy szállítását. A perforált falak biztosítják, hogy az áruk folyamatosan friss levegőhöz jussanak, ami hosszabb ideig frissebbé teszi őket. Az okos megoldások alkalmazása révén kiváló higiéniai tulajdonságok is jellemzik őket.

Az ergonomikus műanyag élelmiszerládák előnyei

 

A modern élelmiszeriparra számos jogi előírás vonatkozik, amelyek a vállalkozókat némileg elbizonytalanítják. Minden terméknek, amely érintkezésbe kerül az élelmiszerekkel, meg kell felelnie bizonyos szabványoknak és jellemzőknek. A bekuplast gyárakban gyártott műanyagból készült élelmiszerládák megkönnyítik az áruk és az alkalmazottak biztonságáról való gondoskodást. Ezenkívül lehetővé teszik a vállalat hatékonyságának növelését, és hatással vannak a veszteségek csökkentésére.
Az élelmiszerek megfelelő tárolása befolyásolja azok frissességét és esztétikumát. Ez a két tulajdonság elengedhetetlen ahhoz, hogy az áruk bekerülhessenek a kis- vagy nagykereskedelembe. És ez az oka annak, hogy a HDPE élelmiszerládák Európa-szerte több ezer vállalatnál kiváló munkát végeznek.

Mit nyerhet, ha a jelenlegi szabványoknak megfelelő élelmiszerládákat választja?

 

Ha egy bevált, csúcsminőségű terméket választ, akkor a növekedés és a legmagasabb színvonalú kiszolgálás útjára léphet. Az épségben szállított áruk azt jelentik, hogy biztos lehet benne, hogy ügyfelei szívesen dolgoznak majd az Ön márkájával. Biztosítsa, hogy az élelmiszerek szállítása megfelelő körülmények között történjen. Az élelmiszerládák méretét igazítsa a szállított áruk méretéhez. A bekuplast márkával semmi sem korlátozza Önt a növekedésben. Külön kérésre olyan méretű élelmiszerládákat is legyártunk, amelyek a szokásos kínálatunkban nem állnak rendelkezésre. Tudjuk, mennyire fontos manapság a szolgáltatás minősége, és szívesen segítünk Önnek ennek növelésében. Ha egyesítjük erőinket, többet tudunk tenni.

Az élelmiszeripar mely ágazataiban fognak jól működni az élelmiszerládáink?

 

A Bekuplast élelmiszerládákat már az élelmiszeripar számos népszerű ágazatában használják. Kétségkívül itt többek között a következő ágazatokat említhetjük:

 • hentesek,
 • tejüzemek
 • halfeldolgozás,
 • pékségek és cukrászati termékek,
 • mezőgazdasági termékek szállítása.

Az élelmiszerládák megkönnyítik az élelmiszer-feldolgozási ágazathoz kapcsolódó termékek és félkész termékek szállítását. Okos felépítésüknek köszönhetően nem korlátozzák a levegő hozzáférését a ládák belsejéhez. Ezenkívül a tartós anyag kiküszöböli az áruk sérülésének kockázatát, ha azokat rendeltetésszerűen szállítják vagy kezelik. A Bekuplast élelmiszerládák kétségtelenül megkönnyítik a munkát és javítják a személyzet termelékenységét.

Hogyan rendelhet bekuplast élelmiszerládákat?

 

A bekuplast márkával való együttműködés hatékonyan racionalizálja a vállalatok logisztikai műveleteit. Gondoskodunk arról, hogy ládáinkat ügyfeleink egyedi igényeihez igazítsuk. Személyre szabott megrendeléseket végzünk, így a vállalatok kiküszöbölhetik a pazarlást és optimalizálhatják a raktározási vagy szállítási hely kihasználását. Ha a gyártóval való együttműködést választja, verhetetlen áron juthat élelmiszerládákhoz. Tucatnyi csomagolástípust bocsátunk az Ön rendelkezésére, hogy könnyen illeszkedjen az Ön által gyártott vagy szállított termékekhez. Ezenkívül tanácsadóink mindig az Ön rendelkezésére állnak.
Vegye fel a kapcsolatot képviselőnkkel, és írja le a szükséges műanyag élelmiszerládák funkcióját. Ha nincs a kínálatunkban, akkor megtervezzük az Ön igényeihez igazított modellt.


Ha a Bekuplasttal való együttműködést választja, Ön a következőket kapja:

 • a lehetőségek hatalmas választékát - gyártóként képesek vagyunk megfelelni az élelmiszer-feldolgozás területén működő bármely vállalat elvárásainak és igényeinek,
 • a bizonyosságot, hogy az élelmiszerládák élelmiszerekkel való érintkezésre engedélyezett anyagokból készülnek,
 • támogatást az együttműködés minden szakaszában,
 • a legmagasabb minőségű kivitelezés és a ládák átgondolt felépítése,
 • kedvező árak közvetítői árrés nélkül,
 • rövid átfutási idő.

Vegye igénybe az állandó kínálatunkban található kész megoldásokat: EURO-NORM basicline konténerek, EURO-NORM silverline konténerek, valamint egyedi megoldások. Keresse meg a személyzete hatékonyságának javításához vezető utat, és vegye fel a kapcsolatot képviselőnkkel.