Személyre szabott műanyag tartályok

Ebben a termékkategóriában testre szabott műanyag konténereket konfigurálhat, hogy javítsa csapata hatékonyságát, optimalizálja a raktárterület kihasználását vagy növelje a szállított áruk biztonságát. Fedezze fel a bekuplast - az erős és ergonomikus szállítódobozok legnagyobb gyártója - egyedi gyártású konténereinek előnyeit.

Mik azok a műanyag tartályok?

 

A bekuplast európai gyártó által kínált perforált, méretre szabott műanyag tartályok a mai vállalkozók igényeire adnak választ a különböző gazdasági ágazatokban. Erős műanyagból készülnek, amely az élelmiszerekkel való közvetlen érintkezésre engedélyezett, így akár az élelmiszer-feldolgozásban is felhasználhatók.
A méretre szabott műanyag konténerek olyan termék, amely biztonságosan egymásra helyezhető, hogy még egyszerűbbé tegye az áruk szállítását a raktárban vagy a logisztikában. Az a lehetőség pedig, hogy ezt a terméket személyre szabott megoldásokkal, termékekkel rendelheti meg, minden vállalat számára nélkülözhetetlen cikké teszi.

Mikor érdemes egyedi konténereket használni?

 

Ahol a klasszikus megoldások nem felelnek meg a vállalkozások igényeinek, ott a testre szabott megoldások is megteszik. A bekuplast márka megteremtette ehhez a megfelelő lehetőségeket. A legmagasabb minőségű, erős műanyagból készült kivitelezéssel olyan műanyag konténereket tervezünk, amelyek szinte minden ágazatban megkönnyítik a munkaszervezést.
A testreszabott konténerek lehetőségei nagyon széles skálán mozognak, hiszen az áruk kezelésére, szállítására, szortírozására, tárolására használják őket. Az erős, ergonomikus fogantyúk szilárd fogást biztosítanak, így az áruk biztonságosan kezelhetők.
A méretre szabott műanyag konténereink egyes kialakításai egymásra helyezésre is alkalmasak. Amikor az Ön megrendelésére egyedi konténereket tervezünk, biztosan figyelünk a részletekre, valamint a rendeltetésre és a jövőbeni felhasználásra is. A modern technológia alkalmazásával bármilyen színű műanyagot használhatunk az Ön márkaszíneihez igazodva is.

Melyek a bekuplast egyedi műanyag tartályok jellemzői?

 

A bekuplast testre szabott konténerek olyan termékek, amelyek tökéletesen alkalmazkodnak nemcsak a munkavállalók igényeihez, hanem mindenekelőtt növelik az áruk biztonságát.

 • A vállalat igényeihez kialakítva ideálisak az egyedi áruk vagy kisebb csomagok számára. A tartály magassága perforált oldalak formájában biztosítja a friss levegőellátást, miközben védi a terméket az összenyomódástól.
 • A méretre szabott tárolók légcseréje meghosszabbítja a bennük tárolt élelmiszerek, például zöldségek és gyümölcsök frissességét.
 • A kis súly nem növeli a szállítási költségeket.
 • Minden egyedi tartályban megfelelő rekeszek találhatók, vagy a könnyebb tárolás érdekében összecsukhatóak.
 • A Bekuplast méretre gyártott tárolók könnyen tisztíthatók.

Mely ágazatokban használják a mi egyedi műanyag tartályainkat?

 

Kétségtelen, hogy a következő gazdasági ágazatokban jól működnek a méretre szabott, jellegzetes konténereink:

 • Ipar - az összetevők vagy nyersanyagok gyáron belüli tárolása és szállítása.
 • Gyártás - a feldolgozás során keletkező késztermékek szállítására a következő ágazatba, például csomagolásra.
 • Szállítás - a méretre szabott konténerek megkönnyítik az áruk szállítását a pontok, a kiskereskedelmi vásárlók és a nagykereskedők között.
 • Raktározás - a méretre szabott konténereinkkel a raktározás sokkal egyszerűbbé és jobban szervezetté válik.
 • Kereskedelem - az elkülönített, egymásra helyezett és megfelelően védett termékek értékesítése nagy támogatást jelent ebben az ágazatban.
 • Mezőgazdaság - a dobozokban elkülönített termények egyenesen a megfelelő helyre kerülhetnek, csökkentve a munkaidőt.
 • Gyümölcsösök - a Bekuplast testreszabott konténerei megkönnyítik a gyümölcsök gyűjtését, és nem befolyásolják hátrányosan azok frissességét.

Multifunkcionalitásuk szinte minden vállalkozásban nélkülözhetetlenné teszi a méretre szabott konténereket.

Nagy és kis műanyag tartályok - mely ágazatokban váltak már népszerűvé?

A Bekuplast műanyag tartályok funkcionalitásuknak köszönhetően a következő ágazatok igényeihez igazodnak:

 • Azautóipar - a VDA 4500 szabványnak megfelelő, stabil és robusztus műanyag tartályok, amelyek szabadon egymásra helyezhetők, és az ergonomikus fogantyúknak köszönhetően könnyen kezelhetők.
 • Gyógyszer- és kozmetikai ipar - ideális kozmetikai és gyógyszeripari termékek szállítására, mivel magas szintű higiéniát garantálnak és optimalizálják a tárolási helyet.
 • Italszállítás és -értékesítés - tökéletesen illeszkednek a termékek igényeihez, a legmagasabb szintű biztonságot garantálják az üvegpalackokban lévő italok szállítása során a gyártótól a nagykereskedőhöz, illetve a nagykereskedőtől a vásárlókhoz.
 • Kereskedelem - ideális kiskereskedelmi kiszállításhoz. A termékek tovább maradnak frissek, és a tartályok jól teljesítenek mind a kézi, mind az automatizált kezelés során.
 • Ipari termelés - a stabil és robusztus tartályok hatékonyan növelik a termelési folyamatok termelékenységét és hatékonyságát.
 • Mezőgazdaság és élelmiszer-feldolgozás - a polietilénből készült műanyag tartályok érintkezhetnek élelmiszerekkel, ellenállnak a mechanikai sérüléseknek, könnyen tisztíthatók és újrahasznosíthatók.
 • Intralogisztika - a robusztus, nagy törésállóságú műanyag tartályok alacsony zajkibocsátással mozognak a szállítószalagokon.

Tudja meg, hogyan adhat le rendelést nagy, kis, alacsony vagy magas műanyag tartályokra.

Ha tartós megoldásokat keres termékei szállításának vagy tárolásának megkönnyítésére, a fedeles és fedél nélküli műanyag tartályokat az Ön vállalkozásának szem előtt tartásával alkották meg. Szabja a terméket az Ön igényeihez, vagy rendelje meg a dedikált megoldások egyikét, amelyet az Ön specifikációi szerint készítenek el. Fektessen be praktikus műanyag raklapokba, palackokhoz való terelődobozokba vagy szállítási és tárolóedényekbe. A Bekuplastnál olyan megoldásokat és tartozékokat talál, amelyek megkönnyítik a munka megszervezését az Ön vállalatában.

A modern technológia keretein belül létrehozott műanyag tárolók tartósak és esztétikusak, ráadásul a márka színeihez igazíthatja őket. Válasszon olyan megoldásokat, amelyek nem jelentenek kockázatot a környezetre, funkcionálisak és erősek. Vegye fel a kapcsolatot a bekuplasttal.