Műanyag dobozok gyümölcsök és zöldségek számára

Bekuplast gyümölcs- és zöldségtartályokat kifejezetten alkalmazkodnak a friss élelmiszerek logisztikai követelményeihez. A gyümölcsöt és zöldséget azonnal az aratás után csomagolják és biztonságosan szállítják a vásárlóhoz.

Zöldség- és gyümölcsdobozok - garancia a legmagasabb minőségű kivitelezésre

A bekuplast, mint a műanyag dobozok gyártója, bevált megoldásokat kínál a gyümölcsök és zöldségek szállítására és tárolására. A műanyag gyümölcstároló dobozok ipari és kereskedelmi felhasználásra is alkalmasak. Újrahasznosítható műanyagból készülnek, amely teljes mértékben újrahasznosítható. Magas szintű ellenállást biztosítanak mindenféle mechanikai sérülés, deformáció, repedés vagy rakodás ellen. Az edények tartóssága jelentősen csökkenti a termékveszteségeket az egyszer használatos csomagolásokkal szemben történő tároláshoz és szállításhoz képest. A gyümölcs- és zöldségtároló dobozok magas minőségű anyagok felhasználásával készülnek, így ellenállnak az extrém hőmérsékleteknek. Az összes műanyag gyümölcstároló dobozunk perforált falakkal rendelkezik, amelyek optimális légáramlást biztosítanak a csomagokban, lehetővé téve a tárolt termékek szellőzését. Lapos aljuk megkönnyíti a szállítást futószalagok segítségével. Minden doboz ergonomikus fogóval rendelkezik.
 

Gyümölcs- és zöldségtároló dobozok - hatékony és gyors logisztika

Általunk kínált összecsukható, többször használatos tárolódobozok megbízható szállítást biztosítanak mindenféle termék számára. Mint a műanyag dobozok gyártója, igyekszünk úgy tervezni az összes csomagolásunkat, hogy megfeleljenek a friss termékek logisztikai követelményeinek. Az edények mérete és alakja szabványosított, ami biztonságos elhelyezést tesz lehetővé ipari és Euro típusú paletákon. Az edények összekapcsolhatók egymással, és kompatibilisek a pooling rendszerekkel. Az összecsukható gyümölcstároló dobozaink maximális hatékonyságot biztosítanak, kevesebb helyet foglalva el a visszaszállítási szállításban. Csoportunk disztribútorhálózata magas rendelkezésreállást tesz lehetővé a többször használatos dobozok számára.

Gyümölcs- és zöldségdobozainkat össze lehet kötni egymással, és kompatibilisek a pooling rendszerekkel. Összecsukható műanyag gyümölcs- és zöldségdobozaink maximális hatékonyságot biztosítanak, kevesebb helyet foglalva el az visszaszállítási szállításban. Csoportunk disztribútorhálózata magas rendelkezésreállást tesz lehetővé a többször használatos dobozok számára.
 

Magas minőségű gyümölcs- és zöldségdobozok a frissesség és a termékbiztonság garanciája

 

A bekuplast gyártmányú műanyag gyümölcsdobozok érintkezhetnek az élelmiszerrel. HDPE-ből (nagy sűrűségű polietilén) készülnek. Az összes gyümölcsöt és zöldséget közvetlenül az aratás után helyezzük dobozokba, majd továbbítjuk a vásárlónak. Ügyelünk arra, hogy a műanyag gyümölcsdobozok megfeleljenek a legmagasabb minőségi és higiéniai követelményeknek, ezért mindig alaposan tisztítják őket, amit sima felületeik megkönnyítenek. A tartályok alkalmasak az automatikus mosórendszerekre is. A moshatóság lehetősége miatt műanyag gyümölcsdobozaink újra felhasználhatók a friss termékek szállítási láncában.
 

A bekuplast gyümölcsdobozai támogatják a környezetvédelmet

 

Mint az egyik vezető európai dobozgyártó, termékpalettánkon gondosan kiválasztott, legjobb minőségű műanyagokból készült újrafelhasználható csomagolások találhatók. Műanyag kiemelkednek a magas tartósság és masszív kivitel miatt, amely megkönnyíti a hatékony szállítást és megfelelő védelmet biztosít a tárolt áruk számára. Minden csomagolás megfelel az európai csomagolási és hulladékbiztonsági szabványoknak. A bekuplast egy tudatos műanyag gyümölcsdobozgyártó és zöldségdobozgyártó: a logisztikai szolgáltatásainkkal és az erőforrások hatékony kezelésével hozzájárulunk a fenntartható fejlődés céljainak eléréséhez. A teljes kínálatunkat megtalálja a gyümölcs- és zöldségdobozok