Apró dolgok, amelyek különbséget tesznek - tartozékok a bekuplast tartályokhoz

A bekuplast cég számos standard Euro-Norm tartályt kínál széles körű alkalmazásokhoz. Amikor a vevők saját igényeikhez igazított megoldást választanak, általában figyelnek a méretére, a használt anyag típusára, a rakodási lehetőségre és a manuális vagy automatikus kezelés kényelmére. Ebben a kontextusban érdemes emlékeztetni őket a különböző tartozékok széles választékáról, amelyek növelik minden tartály sokoldalú felhasználhatóságát. Ezek közé tartoznak például:

Néha egy kis részlet - mint például a címke, a lopás elleni védelmet biztosító plomba, vagy a tartály sarkainak emelésére szolgáló csúcserélő - "különbséget tesz", és a nagyon jó csomagolási megoldás ideálissá válik.

Betétek

A fentieket jól illusztrálhatja a pohártartók. Az üveges tartozékok - lehetnek pezsgős poharak, poharak vagy söralátétek - rendkívül érzékenyek és sérülékenyek. Rossz vagy elégtelen védelmük vagy az igénytelenül szállításuk a szokásos gyűjtőtartályokban katasztrófához vezet. A bekuplast különböző méretekhez elérhető betétekkel a szokásos Euro-Norm kompatibilis tartályokban való üveg tárolás és szállítás biztonságossá és kényelmessé válik. Ezek kiváló védelmet nyújtanak mindenféle üveg számára, mivel a tartályokat különböző magasságokban lehet összekapcsolni különböző betétekkel. Csak annyit kell tenni, hogy a perforált Euro-Norm tartály aljára - például a basicline sorozatból - helyezzen be egy betétet, majd rögzítse a felső verzióját a tartály fogantyújának nyílásában - és kész.

Az üvegtartályok és a térbeli elválasztókkal ellátott betétek élelmiszerrel érintkező anyagból készülnek, és mosogatógépekben tisztíthatók, amelyeket az ipari konyhákban és étkezdékben alkalmaznak. A vendéglátóiparban az üveg tartályok gyakran használatosak a bekuplast szállítókocsijaival együtt.

 

 

Szállító kocsik

A konténerekhez tartozó szállítókocsik egy további példa arra, hogy a bekuplast hogyan könnyíti meg a munkát ügyfeleinek. Ezek lehetővé teszik, hogy a nehéz termékekkel (akár 300 kg-ig) teli konténereket erőfeszítés nélkül szállítsák helyről helyre, ipari teherautók vagy bonyolult szállítási technológia nélkül. A bekuplast szállítókocsik (keret körülvevő vagy keret-alapú változatban is elérhetők) illeszkednek az Euro 600 x 400 mm-es méretű konténerekhez, és lehetővé teszik azok szállítását rakásban, ami például az áru kirakásakor ideális. Érdekes megoldás a kocsik és az ellenőrzőnyílással vagy billenő ajtóval ellátott tartályok kombinációja, amelyek univerzális és kényelmes eszköztárként szolgálhatnak.

Kiegészítő tartályok

Az üvegtartó rekeszekhez hasonlóan a bekuplast kiegészítő tartályai biztosítják a megfelelő rendet a kis tárgyak szállítása és tárolása során; ehhez elég rugalmasan felosztani az Euro-méretű tartályt velük. A bekuplast ilyen típusú megoldásokat kínál basicline sorozatú tartályaihoz (itt ügyfelek átlátszó fedeleket is választhatnak, így azonnal láthatják, mi van a tartályban), valamint a silverline sorozathoz; utóbbiak ideálisak ipari alkalmazásokhoz, mivel teljesen automatizált és manuális felvételt is lehetővé tevő élekkel vannak felszerelve.

Fedők és kerekek

A tartály optimális védelme érdekében a bekuplast basicline (rögzítővel, zsanérokkal vagy szabadon felhelyezhető) vagy silverline (szabadon felhelyezhető, zsanérokkal vagy két részes zsanéros) fedőket kínál, melyeket össze lehet kapcsolni az összes szabványos Euro-Norm tartállyal. A tartályfedők 150 x 200 mm-től 800 x 600 mm-ig terjedő méretekben elérhetők. A VDA-KLT tartályokhoz a bekuplast dedikált szabadon felhelyezhető fedőket kínál, elérhető továbbá az ESD vezetőanyagból készült fedő verzió is.

A bekuplast kínálatát kiegészítik a tartálykiegészítők: sínek, kerékek vagy lábak önálló telepítéshez, elérhetők az összes basicline plusz sorozatú nagy tartályhoz, amelyek könnyen telepíthetők dugaszolóval; zsanérok és rugós reteszek fedél zsanérokon történő felszereléséhez; lopásgátló plombák; címkenyelvek (öntapadós); acélrugós címketartók; sarkonkénti toldalékok a tartály magasságának növeléséhez; és adapterek a tartály térfogatának megduplázásához.