Műanyag összecsukható konténer a friss élelmiszerek logisztikájához - Clever Fresh Box advance 400 x 300 x 180 mm


Az "EURO-NORM" típusú összecsukható konténer.

Cikkszám. : 1854.384600

Termékinformáció


Külső méretek 400 x 300 x 180 mm
Belső méretek 367 x 268 x 166 mm
Összecsukott magasság 36 mm
Kötet 17 l
Súly 1020 g
Raktári tétel szín(ek)ben
Oldalak perforált
Alul perforált
Fogantyúk nyitott
PU 480
Anyag PP-C (polipropilén kopolimer)

A Clever Fresh Box Advance egy innovatív, összecsukható szállítótartály, amely számos iparágban, például az élelmiszeriparban, a gyógyszeriparban vagy a logisztikában ideális. A kiváló minőségű műanyagoknak és a legmodernebb gyártási technológiának köszönhetően a tartály rendkívül erős és tartós.

A Clever Fresh Box Advance megfelel az Euro-szabványoknak, ami azt jelenti, hogy megfelel a nemzetközi szállítás követelményeinek.

Összecsukható kialakítása helyet takarít meg a visszaszállítás során, ami különösen fontos a nemzetközi szállítmányok esetében. Emellett a Clever Fresh Box Advance könnyen kezelhető, lehetővé téve a gyors és biztonságos be- és kicsomagolást.

A konténert élelmiszerek és más, különleges körülményeket, például alacsony hőmérsékletet vagy páratartalmat igénylő termékek tárolására és szállítására tervezték.

Ha innovatív, tartós és funkcionális szállítótartályt keres, a Clever Fresh Box Advance ideális választás az Ön számára. Ellenőrizze előnyeit még ma, és csatlakozzon a bekuplast termékeket ajánló elégedett vásárlók listájához.