Műanyag raklapok - miben különböznek? Mit kínál egy szállító raklapgyártó?

Created by Monika Sojka | |   Raklapozás

A műanyag raklapok már évek óta kiszorítják a fából készült raklapokat. Tartósabbak, robusztusabbak, könnyen tisztán tarthatók, és az előnyök itt még nem érnek véget. A műanyaggyártók gondoskodnak arról, hogy a műanyag raklapok hosszú ideig használhatók legyenek, és különböző iparágakban találjanak alkalmazást. Melyek a raklapok jellemzői és legnépszerűbb típusai?

Ne habozz a kérdéseiddel!

Itt vagyunk, hogy megválaszoljuk őket és segítsünk közelebbről megismerni kínálatunkat. Érdeklődésed cégünk, a bekuplast iránt prioritást élvez nálunk. Kattints a melletti gombra – várunk a kapcsolatfelvételre!

Szállítási raklapok - hol használják őket?

Aműanyag raklapokat számos iparágban használják, főként a műanyag kiváló minősége miatt, amelyből készülnek. Különösen alkalmasak a szállításban, a raktározásban, az iparban, a vegyiparban és az élelmiszeriparban való felhasználásra. A gyártó által kínált számos raklettatípusnak köszönhetően számos vállalkozás igényeihez igazíthatók.

Műanyag raklapok - mi különbözteti meg őket?

A műanyag szállítóraklapot mindenekelőtt rendkívüli robusztussága jellemzi. A műanyag raklap robusztus, sokféle terhelést kibír, nem igényel karbantartást, és nem befolyásolja a penész vagy a penész. A műanyag raklap nagy stabilitást biztosít, és 100%-ban újrahasznosítható, így a környezet szempontjából is határozottan előnyös. Egy ilyen termék választásával minimálisra csökken a fa raklapokhoz hasonló sérülések (szilánkok, kiálló szögek) kockázata. Az ilyen raklapok könnyen tisztíthatók és higiénikusak is, ami számos iparágban, különösen az élelmiszeriparban fontos. Fontos ezeknek a termékeknek a hosszú élettartama is. Nem kell folyamatosan újakat vásárolni vagy javítani őket, mint a fából készült Euro raklapok esetében. A műanyagból készültek hosszú évekig szolgálhatják az ügyfeleket, és használat után újrahasznosíthatók.

Milyen műanyag raklapokat választanak leggyakrabban?

Aszállítóraklapok többféle típusban kaphatók. Hogy melyiket választjuk, az az adott vállalat igényeitől és a tervezett felhasználástól függ. A bekuplast kínálatában megtalálhatóak a műanyag szállító raklapok, amelyeket leggyakrabban az iparban és az áruelosztásban használnak - a közepes raklapok. Közepes terhelésekre tervezték őket, rendkívül erősek és stabilak, és nem igényelnek javítást vagy karbantartást. Ezek a raklapok különböző változatokban (beleértve az újrahasznosított műanyagot is) és méretekben kaphatók. A Bekuplast a nehéz áruk szállítására is rendelkezik műanyag raklapokkal. Ezek nehéz rakományok és nehéz terhek kezelésére alkalmasak. Jól működnek a magas raktárállványokban. Lehetőség van ilyen raklapok megvásárlására tömör vagy áttört kivitelben. A nehéz raklapok számos méretben kaphatók, pl.

  • 1200 x 800 x 145 mm,
  • 1200 x 800 x 160 mm,
  • 1200 x 1200 x 167 mm
  • 1300 x 1100 x 165 mm.

Statikus teherbírásuk 4000 és 5000 kg között, dinamikus teherbírásuk pedig 1000 és 1500 kg között van.

Félpallók - mik ezek?

A hagyományos műanyag raklapok mellett léteznek műanyag félraklapok is. Ezeket leggyakrabban szállításra és tárolásra használják. Az üzletekben az áruk bemutatására is használják őket. A Bekuplast félraklapok egymásba ágyazott felépítésűek, aminek köszönhetően egymásra rakhatók, ami kedvezően hat a szállítási körülményekre. Ezek a tartozékok stabilak és robusztusak. Nem kell őket javítani, könnyen tisztíthatók és újrahasznosíthatók. A fél raklapok 600 x 400 mm-es méretekben kaphatók, dinamikus terhelhetőségük 500 kg, dinamikus terhelhetőségük 200-250 kg.

Egyedi raklapok - lehetséges ez?

A bekuplast egyedi műanyag raklapokat kínál. Ez minden típusra vonatkozik, legyen az könnyű, közepes teherbírású vagy megerősített. Az ügyfelek maguk dönthetik el, hogy milyen színben rendelik meg a raklapokat. Még több lehetőség van e tartozékok személyre szabására. A raklapok egyedi címkézéssel is készülhetnek. Ez történhet szitanyomással, melegbélyegzéssel vagy intarziával. Ha a megrendelő azonosítani szeretné a raklapokat vagy a műanyag tartályokat, a tartozékok azonosításához lehetőség van a formába épített címkézésre vagy kódolásra.

 

A bejegyzés szerzője:

Monika Sojka - Marketing Specialist