Miért használják a vállalatok a mi tárolókonténereinket és miért ajánlják raktári megoldásainkat?

Created by Monika Sojka | |   Logisztika

A legmagasabb termékminőséget garantáló márkával való együttműködés, a visszaszállítási költségek csökkentésének lehetősége az összecsukási lehetőségnek köszönhetően, valamint az egyes iparágak sajátosságaihoz való igazítás a 100%-os elégedettség garanciája. A Bekuplast tárolókonténerek szállításra és tárolásra használt modern megoldások. Fedezze fel jellemzőiket és értékelje funkcionalitásukat, amely sokéves tapasztalat eredménye.

Ne habozz a kérdéseiddel!

Itt vagyunk, hogy megválaszoljuk őket és segítsünk közelebbről megismerni kínálatunkat. Érdeklődésed cégünk, a bekuplast iránt prioritást élvez nálunk. Kattints a melletti gombra – várunk a kapcsolatfelvételre!

Fedezze fel tárolódobozainkat és intralogisztikai konténereinket. Tudja meg, hogy a vállalatok miért használják és ajánlják tárolókonténereinket.

Bekuplast tárolókonténerek - mik ezek és mire használják őket?

A bekuplast tárolókonténerek olyan termékek sorozatát alkotják, amelyeket a különböző termelési ágazatokból származó áruk csomagolásának, tárolásának és szállításának optimalizálására gyártanak.

A tárolókonténerek típusai

A kínálatunkban található tárolókonténerek között megtalálhatók:

  • Szállító- és tárolódobozok - automatizált raktárakban való használatra tervezett, kiváló minőségű tárolók.
  • KLT/VDA konténerek - mechanikus áruk szállítására készültek. Fokozott sérülésállósággal, vízelvezető lyukakkal és funkcionális lábakkal rendelkeznek.
  • Kenyértárolók - a kenyér és pékáruk szállítására szolgáló speciális hálós konstrukció kedvezően hat az eltarthatóságra.
  • Hús- és baromfi ládák - élelmiszeripari műanyagból készültek, növelik a hús és baromfi frissességét, és higiénikus tárolást és szállítást garantálnak.
  • Zöldség- és gyümölcsládák - ezek különböző formátumokban vásárolhatók meg, hogy a betakarított gyümölcsök és zöldségek biztonságosan eljussanak a vásárlóhoz. Biztosítják a biztonságos szállítást és könnyen tisztán tarthatók.
  • Kertészetiműanyag ládák - mind az egyéni kertészek, mind a hatalmas kertészeti központok által többszörösen beváltak. Ismerje fel a műanyagból készült tárolóedényekben rejlő lehetőségeket a növények és palánták könnyű szállítására.
  • Speciális ládák és konténerek - ebben a termékkategóriában minden vállalkozó maga határozhatja meg, hogy mely ládák felelnek meg pontosan az elvárásainak és igényeinek.

Termékeink többsége, magas szintű használhatóságuknak köszönhetően, biztosan megtalálható a lengyel otthonok nagy részében. Hozhat zöldséget a piacról, gyümölcsöt a gyümölcsösből vagy húst egy gazdabarát gazdától. Vevőink általában nagyvállalatok, amelyek feldolgozással foglalkoznak. Termékeink pedig hatékonyan segítik őket az intralogisztikai munkájuk megszervezésében.

A kínálatunkban elérhető tárolódobozok és intralogisztikai konténerek jellemzői

A bekuplast által gyártott intralogisztikai konténerek különböző változatokban kaphatók. Méretüket és funkcióikat könnyedén a saját igényeihez igazíthatja. És bőven van miből választani.

Talál többek között sütőtálcákat a halasztott sütéshez vagy műanyag konténereket autóalkatrészek szállításához.

Legnagyobb előnyeiket mindenképpen érdemes megemlíteni:

  • Tanúsítványok, amelyek lehetővé teszik az élelmiszerek szállítását a hatályos szabványoknak megfelelően;
  • a beépített lábakkal való választás lehetősége, amelyek megkönnyítik a tárolók egymásra helyezését;
  • az automatizált raktárakhoz való szállítódobozok hatalmas választéka;
  • fokozott ellenállás a mechanikai sérülésekkel szemben;
  • összecsukható dobozok választéka a helycsökkentés érdekében a visszaszállítás során.

Miért érdemes befektetni professzionális tárolókonténerekbe?

A tárolókonténerekbe, tárolódobozokba és intralogisztikai konténerekbe való befektetéssel biztos lehet benne, hogy a szállítás során a veszteségek nulla vagy nagyon alacsonyak lesznek. A megfelelő tárolással a vállalatnak valódi hatása van az áruk kezelése és berakodása során végzett különböző tevékenységek időtartamának csökkentésére. Ezenkívül a professzionális raktári berendezések fontos részét képezik az intralogisztikai folyamatnak. Használja ki a gyártószektorban tapasztalt és elismert márka által tervezett és gyártott tárolókonténerekben rejlő lehetőségeket.

Lényeg a lényeg: rendeljen raktárkonténereket, és használja ki optimálisan a vállalatában rendelkezésre álló szabad helyet!

Függetlenül attól, hogy mekkora raktárral rendelkezik az Ön cége, érdemes megfontolni a hatékony tárolásra tervezett professzionális cikkeket. A modern bekuplast dobozok által nyújtott lehetőségek sokaságával biztos lehet benne, hogy cége professzionális képet kap, a raktározásra bízott áruk pedig biztonságban lesznek, és rendeltetésüknek megfelelően tárolhatók.

Ha még mindig nem rendelkezik a megfelelő tárolóedényekkel a vállalatában, ismerje meg termékeinket, és értékelje a márkát a maximalizmus és a minőség miatt. Vegye fel a kapcsolatot képviselőnkkel, és használja ki a bekuplast márkában rejlő lehetőségeket!


A bejegyzés szerzője: Beszámoló: Beszámoló a bekuplastup klímaberendezésről:

Monika Sojka - Marketing Specialist