Műanyag tárolóedények: típusok és felhasználások

Created by Monika Sojka - Specjalista ds. marketingu | |   Tárolás

Minden Lengyelországban és külföldön is működő raktár esetében néhány alapvető dolog számít. Ezek a következők: a tárolt áruk biztonsága, rend és könnyű hozzáférés az egyes tételekhez, valamint hatékony készletgazdálkodás.

Ne habozz a kérdéseiddel!

Itt vagyunk, hogy megválaszoljuk őket és segítsünk közelebbről megismerni kínálatunkat. Érdeklődésed cégünk, a bekuplast iránt prioritást élvez nálunk. Kattints a melletti gombra – várunk a kapcsolatfelvételre!

Az egyik alapvető elem, amiről mindenkinek gondoskodnia kell, a strapabíró műanyagból készült tárolóedények. Ebben a cikkben megnézzük ezek célját, előnyeit, főbb típusait, valamint megvizsgáljuk azokat az iparágakat, amelyek különösen nagyra értékelik ezt a fajta megoldást.

Mire használják a műanyag tárolóedényeket?

Atároló- és ipari konténerek célja, hogy folyamatos támogatást nyújtsanak az áruk tárolásával és szállításával kapcsolatos valamennyi folyamathoz.

  • Először is védik tartalmukat, így korlátozva az esetleges veszteségeket.
  • Másodszor, lehetővé teszik a rend és a tisztaság fenntartását, ami javítja a munkakomfortot és a pontosságot.
  • 3 - jelentősen felgyorsítják a raktári műveleteket, ami az egész vállalat termelékenységének növekedését jelenti.

Melyek a legnépszerűbb műanyag tárolóedények típusai?

A legnépszerűbb típusok közé tartoznak:

  • Tároló tálcák, vagy kisebb tárgyak tárolására szolgáló tárolók

Ezek olyan termékek, amelyek jellegzetes félig nyitott és enyhén ferde kialakítással rendelkeznek, ami megkönnyíti a rakodást, valamint a rendszeres elérést. Sokféle méretben kaphatók, így könnyen hozzáigazíthatók az egyedi igényekhez és a vállalati előírásokhoz. Különösen alkalmasak azonban raktárakban és műhelyekben való használatra. Formájuknak köszönhetően különösen alkalmasak kis tárgyak, például csavarok, anyák, tömítések stb. tárolására.

  • Lightline sorozatú dobozok (raktárakhoz is) sokoldalú felhasználási lehetőségekkel

Az egyik legnépszerűbb megoldás, amelyet a raktárgazdálkodásért felelősök rendszeresen használnak - a klasszikus téglalap alakú dobozok, amelyek számos méretben kaphatók. Ezen a területen többféle műanyag tároló létezik, amelyek közé tartoznak:

  • Hagyományos beépített dobozok, amelyek fogantyúkkal rendelkeznek, amelyek lehetővé teszik a kézzel történő szállítást.
  • Kiegészítő fedéllel ellátott dobozok, amelyek tartalmukat felülről is védik. Ezen a területen megkülönböztetünk zsanéros és lazán rögzített fedeleket.
  • Az úgynevezett hálós dobozok, amelyek fala speciális fűzőlyukakkal van ellátva. Ezek különösen alkalmasak könnyű áruk szállítására.

A tárolóedények egyéb típusai: átlátszóak, speciális ablakokkal, válaszfalakkal, valamint a tartalmuk ellenőrzését lehetővé tevő fedelekkel is felszereltek. A műanyag dobozok fent említett típusainak mindegyike megtalálható kínálatunkban. Ezenkívül széles választékot kínálunk a méretükkel, sőt a színeikkel kapcsolatban is.

  • Műanyagtartályok automatikus raktár

Egy másik, egyre népszerűbbé váló termékcsoport az automatizált módon zajló logisztikai folyamatokra szánt megoldások. Az ilyen típusú termékek nagy szilárdsággal (akár 50 kg-ig) és a raktárakban használt szállítórendszerekhez igazodó speciális kialakítással rendelkeznek.(Tudja meg, hogy érdemes-e automatizált raktárakat bevezetni a Raktárak automatizálása: mikor érdemes megfontolni a bevezetését?bejegyzésben.)

Raktárkonténerek - mely ágazatokban használják őket különösen?

A tartós és személyre szabott tárolókonténerek előnyeit mindazok értékelik, akiknek fontos a biztonság, valamint a szállítással és tárolással kapcsolatos valamennyi folyamat hatékonysága és kiszámíthatósága. Ennek eredményeképpen ez a fajta megoldás jól működik például az intralogisztika, az autóipar, az autóipar, a kertészet, valamint az élelmiszeripar (beleértve a húst, a kenyeret, a zöldséget és a gyümölcsöt) területén.

Milyen műanyag tárolóedényeket talál nálunk?

Kínálatunkban megbízható műanyag tárolóedények széles választéka várja Önt, amelyek között könnyen megtalálhatja az Ön igényeinek megfelelőt. Nézze meg őket most, és ha bármilyen kérdése merülne fel a keresés során - forduljon tanácsadóinkhoz.

Author of the entry:

Monika Sojka - Marketing Specialista