Visszaváltható konténerek az e-kereskedelem számára

Created by Monika Sojka |

A COVID-19 gyakorlatilag a gazdaság minden területének működését megnehezítette. A logisztika zökkenőmentes működtetése is nehéz időszak. Ezért még fontosabb, hogy olyan üzleti partnerrel dolgozzon együtt, akire ebben a szokatlan helyzetben is számíthat.

Ne habozz a kérdéseiddel!

Itt vagyunk, hogy megválaszoljuk őket és segítsünk közelebbről megismerni kínálatunkat. Érdeklődésed cégünk, a bekuplast iránt prioritást élvez nálunk. Kattints a melletti gombra – várunk a kapcsolatfelvételre!

A bekuplast intézkedéseket vezetett be a legmagasabb szintű biztonság fenntartása érdekében, így készen állunk arra, hogy teljesítsük megrendelését. A helyzet azonban dinamikus, és az intézkedéseket módosítani és bővíteni kell. Érdemes megfontolni az online kereskedelem kiterjesztését vagy az áruk házhoz szállítását a hagyományos kiskereskedelem kiegészítéseként.

Tekintse meg az online kereskedelem megoldásait E-kereskedelmi konténer az élelmiszerágazatban

A funkcionális, egymásba rakható konténerek az online élelmiszer-kiskereskedelemre vannak szabva. A konténer felső peremén lévő speciálisan kialakított fülkék lehetővé teszik két bevásárlótáska felszerelését. Az online megrendelt termékeket a konténerbe csomagolják, a vásárló otthonába szállítják, majd egy eldobható táskában adják át. Az ergonomikus fogantyúk úgy vannak elhelyezve, hogy az áruk szállítás közben ne sérüljenek meg.

Összecsukható konténer a friss élelmiszerek logisztikájához

Összehajtogatva a Clever Fresh Box advance rendszer mintegy 84%-os térfogatcsökkenést biztosít. Az Ön termékei védve vannak, miközben hatékonyan és költséghatékonyan szállítják őket. Okos megoldás nemcsak a friss logisztikához, hanem a házhozszállításhoz használt bevásárló konténerként is.

Összecsukható konténer 80%-os térfogatmegtakarítással

A Clever Retail Box ideális az online kiskereskedelem belső és külső logisztikájához, mivel 400 mm-es teljes magasságának köszönhetően bőséges tárolóhelyet kínál. Összecsukható a munkapozícióból a szállítási pozícióba, és ekkor a konténer térfogata 80%-kal csökken. Ez helytakarékos tárolást és az üres konténerek visszaszállítását biztosítja, ezáltal csökkentve a költségeket. Az összecsukható konténer kétrészes, csuklós fedéllel rendelkezik az áruk védelme érdekében.

 

A bejegyzés szerzője:

Monika Sojka - Marketing Specialist