Sörösládák - milyeneknek kell lenniük, hogy megfeleljenek a modern szállítás és tárolás követelményeinek?

Created by Monika Sojka - Specjalista ds. marketingu | |   Logisztika

A kínálatunkban elérhető sörösládák rekeszes modellek, amelyek lehetővé teszik e termékek biztonságos szállítását és tárolását. És milyen egyéb jellemzőkkel kell még feltétlenül rendelkeznie a sörösrekeszeknek?

Ne habozz a kérdéseiddel!

Itt vagyunk, hogy megválaszoljuk őket és segítsünk közelebbről megismerni kínálatunkat. Érdeklődésed cégünk, a bekuplast iránt prioritást élvez nálunk. Kattints a melletti gombra – várunk a kapcsolatfelvételre!

Robusztus sörösdoboz

A Bekuplast terelődobozok víz- és italszállító dobozok, valamint sörösüvegek szállítására tervezett modellek, amelyek különböző színekben és méretekben kaphatók. A speciális elválasztóknak köszönhetően megfelelő védelmet garantálnak az üvegpalackoknak szállítás vagy tárolás közben. Így nem kell aggódnia amiatt, hogy a sör a tárolók mozgatása közben lecsapódik vagy kiesik. A Bekuplast sörösrekeszek különböző méretű modellek, amelyeket 0,5 l-es és 0,33 l-es palackok biztonságos szállítására terveztek. Mindegyikre jellemző a kiváló minőségű kivitelezés, tartósak és masszívak, HDPE-ből készülnek, amelynek köszönhetően 100%-ban újrahasznosíthatóak.

Milyen előnyei vannak a műanyag sörösrekeszeknek?

A modern szállítás és tárolás követelményei a lehető legegyszerűbbre törekszenek, ezért nagy figyelmet fordítanak az ilyen tárolók súlyára. Elég könnyűnek kell lenniük ahhoz, hogy könnyen lehessen őket helyről helyre mozgatni, valamint a szállítójárműből eltávolítani. Ezeknek a tulajdonságoknak pontosan megfelel a műanyag osztott sörösdoboz, amelyet nemcsak a könnyű súlya, hanem a vízzel és a külső tényezőkkel szembeni ellenálló képessége is jellemez. A műanyagból készült modellek ráadásul viszonylag alacsony költségűek; nemcsak maga a beszerzés nem jelent nagy kiadást, hanem valóban hosszú ideig használhatóak. Emellett sokkal könnyebb tisztán tartani őket, mint például a fából készült modelleket. A megfelelő sörösrekeszek kiválasztásakor nem feledkezhetünk meg a márkaimázsról sem, az ilyen hatalmas verseny idején ez még a szállítás és a tárolás esetében is fontos. Ezért a sörösrekeszek lehetővé teszik, hogy megjelenítse a termékét, és lehetőséget adnak arra is, hogy például a márka logóját is rányomtassa.

Könnyen szállítható és tárolható sörösládák

Ahhoz, hogy a sör szállítására tervezett terelőládák megfeleljenek a modern szállítás és tárolás követelményeinek, kényelmes fogantyúkkal kell rendelkezniük, amelyek megkönnyítik az ilyen tárolók szállítását és egymásra helyezését. Sörös terelőládáink nemcsak a kézi kezelés lehetőségét kínálják, hanem a gyártóüzemekben használt automatikus szállítószalag-technológiához is alkalmasak. Ennek eredményeképpen az ilyen tárolókban történő szállítás nemcsak biztonságos, hanem egyszerű és kényelmes is lesz. A megfelelő italos ládák kiválasztásakor azt is figyelembe kell venni, hogy lehetséges-e az ilyen tárolók egymásra helyezése, ami a nagyon kis raktárakban szükségesnek bizonyul. Ezért a sörösládákat is a palackok méretének megfelelően kell méretezni, hogy azok egymásra rakhatók legyenek.

 

A bejegyzés szerzője:

Monika Sojka - Marketing Specialist