News

Műanyag tárolóedények - miért támaszkodnak rájuk a különböző iparágak?

Created by Monika Sojka |

Kartondobozok, faládák, raklapok vagy akár közönséges műanyag zsákok. Az üzlet sajátosságaitól függően sok boltos napi szinten különböző módszereket használ termékei csomagolására, szállítására és tárolására. De vajon mindig ésszerű fenntartani ezt a változatosságot? Talán létezik olyan megoldás, amely nemcsak sokoldalúbb, hanem egyszerűen hatékonyabb is?

Ne habozz a kérdéseiddel!

Itt vagyunk, hogy megválaszoljuk őket és segítsünk közelebbről megismerni kínálatunkat. Érdeklődésed cégünk, a bekuplast iránt prioritást élvez nálunk. Kattints a melletti gombra – várunk a kapcsolatfelvételre!

A válasz: "IGEN!" Természetesen olyan tárolóedényekről beszélünk, amelyek műanyagból készülnek. Olvasson tovább, hogy megtudja, mely iparágakban használják őket, és miért érdemes őket választania.

Melyek a műanyag tárolóedények legnagyobb előnyei?

Az ilyen típusú megoldások előnyei két fő vonatkozásban találhatók, nevezetesen mind a szállításban, mind magában a használatban.

  • Ami a szállítást illeti, a műanyag tárolókonténerek csökkentik a választék sérülésének kockázatát, lehetővé teszik a nagy mennyiségek hatékony szállítását, és nagyban megkönnyítik a logisztikai folyamatokat (könnyen ki- és berakodhatók).
  • Rendszeres használat esetén a műanyag tárolóedényeket többek között könnyű kezelhetőségük, egyszerű tisztíthatóságuk és emellett robusztusságuk jellemzi. Ennek eredményeképpen többször - több éven keresztül - is használhatóak.

Mely területeken találnak különösen sok felhasználási területet ezek a termékek?

Személy szerint legalább három olyan példát tudunk felhozni, ahol a műanyag tárolók sikeresen helyettesíthetik a hagyományosabb megoldásokat. És íme, ezek a következők:

Zöldségtároló tartályok élelmiszerüzletek számára

Sok hagyományos zöldségboltban elsősorban klasszikus fából készült ládákat használnak, amelyek, igen, kétségtelenül környezetbarátok és ergonomikusak. Azonban az anyagnak, amelyből készültek (fa), van egy bizonyos korlátja: érzékeny a nedvességre, szerkezete (az egyes részek összeillesztése) pedig csak korlátozott ideig teszi alkalmassá a használatra. Egy tucatnyi vagy több szállítás után elhasználódik, ami javításra szorul vagy ártalmatlanításra kerül.

A (műanyagból készült) zöldségtároló edények ebből a szempontból - üzleti szempontból is - egyértelműen jobbak. Nemcsak teljesen biztonságosak a tárolt tárgyak számára, hanem ráadásul szerkezetük lehetővé teszi, hogy nem tíz-, hanem száz- vagy ezerszer is szabadon felhasználhatók legyenek.

Hústároló konténerek hentesüzletek számára

A húst, akárcsak a zöldségeket vagy a gyümölcsöket, olyan körülmények között kell tárolni, hogy a lehető legtovább megőrizzék frissességüket. Ezen kívül rendkívül fontos szerepet játszik tisztaságuk vagy az alacsony hőmérséklettel szembeni ellenállásuk (speciális hűtőkben szállítják őket) is. A bekuplast felvágottak, kolbászok és húsok tárolására szolgáló tárolóedényei mindezzel rendelkeznek. Biztosítják az élelmiszerek biztonságos és higiénikus szállítását. És miután kiürültek - könnyen alávetheti őket mosási és szárítási folyamatoknak.

Ruhatároló konténerek divatüzletek számára

Az üzletekben árult ruhákat nagyon gyakran zsákokban vagy kartondobozokban szállítják és tárolják. Mondanom sem kell, hogy ez a megközelítés 2 nagy kockázatot rejt magában. Először is a csomagolás gyorsan elhasználódik. Másodszor, nagy a kockázata annak, hogy a ruhák megsérülnek vagy legalábbis gyűrődnek. Ennek orvoslására célszerű a ruhák tárolására műanyag tárolóedényeket választani, amelyek mindkettő: védik az árut és hosszú évekig tartanak.

Dobozok és szállítótartályok üzletek számára - egyenesen a bekuplast-tól

Az ebben a cikkben említett összes tárolótípust megtalálja közvetlenül a bekuplast kínálatában. Tekintse meg a weboldalunkon vagy vegye igénybe tapasztalt tanácsadóink segítségét, akik szívesen nyújtanak Önnek szakértői segítséget.

 

Author of the entry:

Monika Sojka - Marketing Specialist

Műanyag tárolóedények - miért támaszkodnak rájuk a különböző iparágak?