News

Miben tároljunk apró tárgyakat? A tárolási alapanyagok listája.

Created by Monika Sojka |

A kis tárgyak csak kis tárolási és szállítási problémákat jelentenek? Vagy éppen fordítva van, és az egyes termékek méretének csökkenésével a logisztikai folyamatok bonyolultsága valójában növekszik? Derítsük ki!

Ne habozz a kérdéseiddel!

Itt vagyunk, hogy megválaszoljuk őket és segítsünk közelebbről megismerni kínálatunkat. Érdeklődésed cégünk, a bekuplast iránt prioritást élvez nálunk. Kattints a melletti gombra – várunk a kapcsolatfelvételre!

A sok raktár által forgalmazott egyik legnépszerűbb választéktípus a.... csavarok - és ezek szolgálnak majd példaként, amelyekre a jelen cikkben szereplő tanácsokat alapozzuk. Olvasson tovább, hogy megtudja, hogyan és mivel érdemes tárolni ezeket a kicsi, de - gyakran - igen igényes cikkeket.

Hogyan tároljam a csavarokat?

Az egyik leggyakoribb tételtípus, amelyet sok raktárban kezelnek, a csavarok - és ez a példa, amelyre ebben a cikkben a tanácsokat alapozzuk.

1 Csavarrendező

Az ilyen kis tételek kezelésének egyik zászlóshajó példája a szervező. Ez a fajta csavaros tároló többféle formát is ölthet. Egyrészt megkülönböztetünk álló szervezőket, amelyekben a csavarok egyes tárolói "fentről lefelé" sorba vannak rendezve. Másrészt a lapos szervezők, amelyek "felülről" kényelmes hozzáférést biztosítanak a csavarokhoz, messze a leggyakoribb típus.

2 Csavaros tálcák

A csavaros tálcák viszont olyan speciális tárolótípusok, amelyek könnyű hozzáférést biztosítanak a tartalomhoz. Ezeket általában polcokon vagy speciális szerkezeteken helyezik el - raktárakban és üzletekben egyaránt használják. Általában nagyobbak, mint a klasszikus szervezők.

3. Csavaros szekrény

A csavaros szekrények általában praktikus bőröndök formáját öltik, amelyek könnyen szállíthatóak. Méretüktől és alakjuktól függően sok esetben feltűnő hasonlóságot mutatnak a klasszikus szervezővel.

4. Csavaros állvány

A logisztikai folyamatok hatékonysága nem csak attól függ, hogy "hol" tárolják a csavarokat vagy más apró alkatrészeket. Az is fontos szerepet játszik, hogy "hogyan" tárolják őket. Ez azt jelenti, hogy a csavarok tárolására szolgáló tárolóknak, tálcáknak és dobozoknak meg kell találniuk a maguk helyét. Ebből a szempontból ideálisak a speciális csavarállványok, amelyek nemcsak a választék sokkal nagyobb mennyiségének tárolását teszik lehetővé, hanem - mindenekelőtt - gyorsabb és kényelmesebb hozzáférést biztosítanak.

Kisebb alkatrészek tárolóit keresi? Nézze meg a bekuplast termékeit!

A rendelkezésre álló teljes választékot közvetlenül megtalálja itt:. Ha személyre szabott ajánlatot szeretne, vagy szeretné megbeszélni a tárolók egyedi igényekre szabásának lehetőségeit - kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot! Tapasztalt bekuplast tanácsadóink már várják Önt.

 

A bejegyzés szerzője: A bejegyzés szerzője: A bejegyzés szerzője: A bejegyzés szerzője: A bejegyzés szerzője:

Monika Sojka - Marketing Specialist

Miben tároljunk apró tárgyakat? A tárolási alapanyagok listája.