Perforált műanyag sütőipari tartály - bakeline sorozat 600 x 400 x 240 mm


EURO-NORM pékáru és cukrászati termékek.

Cikkszám. : BB6424.BR21

Termékinformáció


Külső méretek 600 x 400 x 240 mm
Belső méretek 565 x 366,5 x 228 mm
Kötet 46 l
Súly 1550 g
Raktári tétel szín(ek)ben
Oldalak perforált
Alul perforált
Fogantyúk nyitott
PU 45
Anyag HDPE (nagy sűrűségű polietilén)

Bemutatjuk a bakeline sorozatú sütőipari tárolóedényeket, amelyek ideálisak cukrászati és sütőipari termékek tárolására és szállítására. A BB6424.BR21 modell egy olyan termék, amely sikeresen megfelel a legigényesebb ügyfelek igényeinek is.

A tárolók kiváló minőségű műanyagból készülnek, amely ellenáll a mechanikai sérüléseknek, valamint a hőnek és a nedvességnek. Ennek eredményeképpen a bakeline tartályok ideálisak pékségek, cukrászdák és más iparágak számára, ahol higiénikus és biztonságos tárolásra van szükség.

A BBB6424.BR21 modellt ergonomikus formája és kényelmes fogantyúi jellemzik, amelyek megkönnyítik a tartályok szállítását és tárolását. Ezenfelül a szabványos Euro-konform méreteknek köszönhetően a tartályok tökéletesen illeszkednek a raklapos ládákba, így nagyobb mennyiségű termék egyszerű szállítása is megoldható.

A bakeline sütőipari tárolók megrendeléseit a bekuplast veszi át, amely évek óta robusztus és funkcionális műanyag tárolók gyártására specializálódott. Így biztos lehet benne, hogy olyan terméket választ, amely hosszú ideig szolgálja Önt, és megfelel minden igényének és elvárásának.