Műanyag áttört tartály - fészerben 600 x 400 x 260 mm


EURO-NORM raklapozható és illeszthető tartály.

Cikkszám. : 2580.010000

Termékinformáció


Külső méretek 600 x 400 x 260 mm
Belső méretek 545 x 355 x 205/245 mm
Halmozott magasság 130 mm
Kötet 40 l
Súly 2000 g
Raktári tétel szín(ek)ben nincs raktáron
Oldalak perforált
Alul perforált
Fogantyúk nyitott
PU 80
Anyag HDPE (nagy sűrűségű polietilén)

Belső méretek alulról mérve,
a belső magasság egészben megadva

Az áttört, egymásra rakható konténer különböző típusú termékek tárolására és szállítására szolgál. A legmagasabb minőségű műanyagból készült, így hosszú időn keresztül garantálja a megbízhatóságot és a tartósságot.

Az egymásra rakható és egymásba rakható konténer szabványos, euroszabványos méretekkel rendelkezik, ami azt jelenti, hogy kompatibilis a legtöbb, az iparban használt berendezéssel és raklapokkal. Ezáltal a konténer sokoldalúan felhasználható és könnyen alkalmazkodik a különböző igényekhez.

A konténer áttört kialakítása lehetővé teszi a szellőzést és a légáramlást, így a tárolt termékek mindig frissek és védettek a nedvességtől. Ezenkívül a kialakítás lehetővé teszi a konténerek stabil egymásra helyezését, ami növeli a tárolás vagy a szállítás során történő felhasználásukat.

Az áttört, egymásra rakható konténer kapacitása 40 liter, ami lehetővé teszi nagyobb mennyiségű termék tárolását és szállítását. Ideális élelmiszer, gyógyszeripari, kozmetikai és egyéb olyan termékek tárolására és szállítására, amelyek szellőzést és nedvesség elleni védelmet igényelnek.

Az egymásra rakható és fészkelő konténer könnyen tisztítható és karbantartható, így magas szintű higiéniát biztosít azokon a területeken, ahol használják. Emellett ellenáll a mechanikai sérüléseknek és az időjárási körülményeknek, ami növeli a hosszú élettartamát és tartósságát.

Ha megbízható és tartós tárolóedényre van szüksége termékei tárolásához és szállításához, akkor az áttört egymásra helyezhető és fészkelő konténer az Ön számára készült.

Javasolt termékek ebben a kategóriában