Teljes műanyag tartály - fészerbe rakva 400 x 300 x 257 mm


EURO-NORM raklapozható és illeszthető tartály.

Cikkszám. : 2550/000300

Termékinformáció


Külső méretek 400 x 300 x 257 mm
Belső méretek 325 x 260 x 254 mm
Halmozott magasság 100 mm
Kötet 22 l
Súly 1360 g
Raktári tétel szín(ek)ben nincs raktáron
Oldalak teljes
Alul teljes
Fogantyúk nyitott
PU 150
Anyag PP-C (polipropilén kopolimer)

Belső méretek alulról mérve,
a belső magasság egészben megadva

A teljesen egymásra rakható konténer rendkívül praktikus és funkcionális termék, amely ideális a különböző típusú áruk szállítására és tárolására. A legmagasabb minőségű műanyagból készült, ami garantálja a tartósságát és a mechanikai sérülésekkel szembeni ellenállását.

Kialakításának köszönhetően a konténer könnyen használható raktárban vagy raktárhelyiségben, mivel egymásra rakható és egymásba illeszthető, így nagyobb tárolóterületet és a rendelkezésre álló hely optimális kihasználását teszi lehetővé.

Az egymásra rakható és egymásba illeszthető konténer szabványos euroszabványban kapható, így a legtöbb iparágban használható. Méretei 400 x 300 x 257 mm-esek, űrtartalma pedig 22 liter, így ideális nagyobb mennyiségű áru tárolására.

A tartály könnyen tisztítható és higiénikus, ami nagyon fontos az élelmiszer- vagy gyógyszeripari termékek esetében. Kialakítása lehetővé teszi a könnyű és gyors tisztítást és fertőtlenítést.

Ha funkcionális, tartós és praktikus tárolót keres különböző típusú áruk szállítására és tárolására, akkor az egymásra rakható tároló ideális megoldás lesz az Ön számára.