Modern dizájnmegoldások egy műanyag dobozok gyártójától

Created by Monika Sojka | |   Bekuplast termékek

A műanyag dobozok gyártói felülmúlják önmagukat a modern tervezési megoldások megalkotásában, hogy a szállítótartályok robusztusak, strapabíróak és környezetbarátok legyenek. A legfontosabb azonban az, hogy egyedileg testre szabhatóak. Milyen modern megoldásokat kínálnak tehát a ládagyártók?

Ne habozz a kérdéseiddel!

Itt vagyunk, hogy megválaszoljuk őket és segítsünk közelebbről megismerni kínálatunkat. Érdeklődésed cégünk, a bekuplast iránt prioritást élvez nálunk. Kattints a melletti gombra – várunk a kapcsolatfelvételre!

Műanyag dobozok használat szerint - a bekuplast javaslat


A bekuplast műanyag csomagolások gyártója, amely nagy hangsúlyt fektet a modern dizájnmegoldásokra. Ennek eredményeképpen olyan tárolóedények születnek, amelyek az ipar és a gazdaság különböző ágazataiban nélkülözhetetlenek. A műanyagdoboz-gyártók kínálatában sokféle ilyen tartozék megtalálható. Ezek közé tartoznak a következők:

  • Szállítótálcák, amelyek leggyakrabban kis alkatrészek tárolására alkalmasak. Lehetővé teszik olyan áruk szállítását és tárolását, amelyek nem alkalmasak közvetlen szállításra szállítószalagon, mint például a kartondobozok. A tálcák különböző méretekben kaphatók, legyen szó 400 x 300 mm-es, 500 x 350 mm-es vagy sok más méretről;
  • dedikált konténerek, amelyek standard euroméretekben kaphatók, de testre szabhatók. Ezeket az áruk tárolására és szállítására használják;
  • egymásra rakható és egymásba illeszthető, csökkentett térfogatú konténerek, amelyeket leggyakrabban a különböző iparágakban használnak, de hasznosak az online áruházak működtetésekor is, ahol árukat vásárolhatnak,
  • válaszfalak, amelyek az ügyfél igényei szerint alakíthatók. Megkülönböztetünk fröccsöntött polisztirol betéteket és fröccsöntött polipropilén kopolimer betéteket,
  • összecsukható konténerek, amelyek a térfogatcsökkentésük miatt különösen hasznosak a logisztikában. Automatikusan össze- és széthajthatóak.
  • köztes tartályok, amelyeket érzékeny termékek és alkatrészek tárolására és szállítására használnak. Ezeket a dobozokat jól illeszkedő rögzítés jellemzi, valamint tartósak és stabilak;
  • speciális konténerek, amelyek az ügyfél igényei szerint készíthetők. Ezeket a vállalat igényeihez igazítják a nem szabványos kialakítás vagy méretek tekintetében.

A műanyag tartályok egyedi testreszabása


A műanyaggyártók nem csak a formatervezés vagy a méretek tekintetében teszik lehetővé a tartályok testre szabását. Egyedi címkézés is lehetséges. Egy megrendelés során a gyártó további feldolgozást végezhet, ami fúrást, marást, fűrészelést, préselést, vágást vagy vibrációs hegesztést jelent. A tartályok a szerszámban felcímkézhetők és kódolhatók. Lehetőség van egyedi címkézésre is, szitanyomással, melegbélyegzéssel vagy gravírozással.

Kiváló minőségű szállítódobozok


Az áruk, különösen az olyan érzékeny áruk, mint például az élelmiszerek szállítása során alapvető fontosságú, hogy a szállítótartályok, amelyekben azokat szállítják, kiváló minőségűek legyenek. Ezt pedig a gyártók által a nemzetközi szabványoknak megfelelően megszerzett tanúsítvány - ISO 9001 - garantálja. A legmagasabb színvonalú termékek megerősítését a rendszeres ellenőrzések is biztosítják, amelyek igazolják, hogy a dobozok valóban az érvényes nemzetközi szabványoknak megfelelően készülnek.

Környezetbarát műanyag tartályok


A környezetről való gondoskodás és az ökológiával való törődés ma már sok vállalat küldetése. Ez különösen igaz a műanyag tárolók gyártására. Sok gyártó törekszik arra, hogy újrafelhasználható dobozokat hozzon létre. Ideális esetben ezeket modern anyagokból, jó minőségű marással és regranulátumokkal gyártják. Érdemes gondoskodni arról, hogy az ilyen műanyag ládákat újrahasznosítják, hogy egy új tétel tárolóedényt lehessen készíteni belőlük. Ennek számos előnye van. Mindenekelőtt költséget és mindenféle erőforrást takarít meg. Még akkor is, ha a tárolók valamilyen módon sérültek vagy már "elhasználódtak", műanyagjukat szét lehet választani és újrahasznosítani. Az így előállított tartályok nem lesznek rosszabb minőségűek, mint az eredeti. Ráadásul az ilyen szállítódobozok környezetbarátok. Nem bomlanak el több száz év alatt, mint más, rosszabb minőségű anyagokból készült tartozékok. Ezenkívül tartósságukkal tűnnek ki, és több évig használhatók.

A bejegyzés szerzője:

Monika Sojka - Marketing Specialist