Basicline konténerek: az ügyfél igényeihez igazítva

Created by Monika Sojka | |   Bekuplast termékek

Már többször beszámoltunk az áruk tárolására és szállítására szolgáló műanyag konténerek előnyeiről. Ezek egyike a stabilitásuk, tartósságuk és környezetkímélő hatásuk (újrahasznosítás!) mellett a kivitelezési szabványok széles skálája, amelyek révén gyakorlatilag minden felhasználási területre alkalmasak. Kiváló példa erre az ilyen típusú megoldások vezető gyártójának, a bekuplastnak a basicline és basicline mini konténercsaládja.

Ne habozz a kérdéseiddel!

Itt vagyunk, hogy megválaszoljuk őket és segítsünk közelebbről megismerni kínálatunkat. Érdeklődésed cégünk, a bekuplast iránt prioritást élvez nálunk. Kattints a melletti gombra – várunk a kapcsolatfelvételre!

Bacisline ipari konténer - egy konténer, sok lehetőség

A műanyag konténerek gyártói versenyt futnak a modern tervezési megoldások kifejlesztéséért, amelyek a szállítókonténereket robosztussá, strapabíróvá és környezetbaráttá teszik. Az ügyfelek számára azonban nem kevésbé fontos a testreszabhatóság. Ilyen az EURO-NORM basicline konténersorozat szabványos alapméretekkel:

  • 200 x 150 mm
  • 300 x 200 mm
  • 400 x 300 mm
  • 600 x 400 mm

így különböző konfigurációkban rakhatók egymásra 1200 x 800 mm-es Europalettákra és 1200 x 1000 mm-es ipari raklapokra. A kiváló minőségű basicline konténereket az élelmiszeripari és a nem élelmiszeripari szektorban egyaránt sokféle felhasználási területre tervezték. A gyártásukhoz használt speciális műanyagnak (polipropilén-kopolimer, PP-C) köszönhetően könnyűek maradnak, nagy stabilitás mellett, és anyagukat tekintve is teljes mértékben újrahasznosíthatók. Mivel akár hat magassági változatban is kaphatók, minden felhasználó kiválaszthatja az igényeinek megfelelő optimális változatot - akár kézi kezeléshez, akár automatikus szállítószalagokhoz. A különböző típusú fenék, a tömör vagy perforált oldalfalak, a zárt vagy nyitott fogantyúk és a tartozékok széles választéka lehetővé teszi az igényeknek megfelelő konfigurálást. A basicline sorozat nemcsak funkcionalitásával, hanem áramvonalas formáinak és jellegzetes perforációinak köszönhetően megjelenésével is meggyőző. A basicline sorozat további előnyei: könnyű tisztíthatóság, ami ideális választássá teszi őket az élelmiszer-logisztikában való használatra; a megerősített keret és sarokszerkezet révén elért stabilitás; valamint az ergonomikus kézfogantyúk. Az áruk egymásra rakott tartályokból való könnyű kivétele érdekében a szemrevételező ablakkal és csuklós fedéllel ellátott változat is rendelkezésre áll.

Minden termékhez megfelelő belső tér


A basicline sorozatú konténerek sokoldalúsága azonban itt még nem ér véget. A tökéletes rendezettség érdekében belső terük - nagy rugalmassággal - kiegészítő tárolók segítségével felosztható; ezek ideális segítséget nyújtanak a kis tételek szortírozásához és tárolásához. A tárolóbetétek többféle méretben kaphatók, így a belső tér a következőképpen osztható fel

  • 1/8
  • 1/4/
  • 1/4 hosszában
  • 1/2 keresztben

Az utántöltőkhöz átlátszó fedelek tartoznak, így egy pillantással láthatja, hogy mi van a tartályok belsejében. Az üvegárugyártók örömmel fogják tudni, hogy kifejezetten a 600 x 400 mm-es basicline tartályokban lévő üvegáruk szállításához és tárolásához is kaphatók betétek. Legyen szó pezsgőspoharakról, borospoharakról, vizespoharakról vagy söröskorsókról - minden üvegtípus tökéletes védelemben részesül, mivel a tárolók különböző magasságú betétekkel kombinálhatók. Fontos, hogy az üvegtartályok és betétek olyan anyagokból készülnek, amelyek élelmiszerekkel érintkezve is használhatók, így ideálisak a vendéglátásban, nagykonyhákban és étkezdékben. Az öt belső osztással kapható betétek stabilak és tartósak, és mosogatógépben mosható és könnyen szárítható tulajdonságaiknak köszönhetően garantálják, hogy a tartály belseje tiszta marad.

Mini méret, maxi sokoldalúság


A basicline sorozat iránti nagy érdeklődésre való tekintettel a gyártó - bekuplast - a 200 x 150 mm-es és 300 x 200 mm-es aljú, valamint hat magasságú változattal rendelkező tartályokkal bővítette a rendelkezésre álló méretválasztékot, amelyek leginkább a kisebb tárgyak válogatására és tárolására alkalmasak. A biztonságos tárolás és a por elleni védelem érdekében a kis tárolók pattintható és csukható fedéllel is kaphatók. Minden basicline mini tároló félig átlátszó változatban is kapható. A hozzá illő, sima felületű fedelek segítségével egy pillantással könnyen látható, hogy mi van benne. A basicline sorozatba tartozó, széles méret- és betétválasztékban kapható bekuplast konténerek előnyei miatt a kis- és nagyvállalatoknál egyaránt alkalmasak az áruk tárolására vagy szállítására. A gyártásukhoz felhasznált kiváló minőségű anyagoknak köszönhetően hosszú ideig megőrzik esztétikus megjelenésüket, tartósságukat és használhatóságukat, garantálva az élelmiszeripari és nem élelmiszeripari felhasználók elégedettségét.

A bejegyzés szerzője:

Monika Sojka - Marketing Specialist