KLT bekuplast dobozok: cél és előnyök

Created by Monika Sojka | |   A bekuplast tanácsa

A bekuplast KLT dobozok és konténerek kész megoldások csoportja, amelyek célja, hogy folyamatosan támogassák a meghatározott áruk szállításával és tárolásával foglalkozó vállalatok működését. Speciális jellegükből adódóan - az ilyen típusú elemeket elsősorban elektronikai és autóipari alkatrészek szállítására használják.

Ne habozz a kérdéseiddel!

Itt vagyunk, hogy megválaszoljuk őket és segítsünk közelebbről megismerni kínálatunkat. Érdeklődésed cégünk, a bekuplast iránt prioritást élvez nálunk. Kattints a melletti gombra – várunk a kapcsolatfelvételre!

A bejegyzés hátralévő részét annak szenteljük, hogy részletesen megvitassuk a pozitív aspektusokat, valamint az ilyen típusú dobozok által kínált lehetőségeket. Ön az autóiparban vagy a logisztikai ágazatban dolgozik, és szeretné látni, hogyan segíthetnek bekuplast megoldásaink az Ön vállalkozásának? Akkor olvasson tovább!

KLT dobozok a szállítmányozási és logisztikai ipar számára - mit kell nyújtaniuk?


Az alábbiakban megtalálja azokat a legfontosabb képességeket, amelyeket a KLT-konténereknek nyújtaniuk kell, és amelyeket Ön is hatékonyan fog használni a vállalatában:

  • Az első számú a magas minőség. Az ilyen típusú dobozok megvásárlását hosszú távú befektetésnek kell tekinteni. Ez azt jelenti, hogy ha egyszer már kiválasztottuk, akkor a termékeknek gond nélkül - és hosszú éveken át - ki kell szolgálniuk Önt.
  • A második a személyre szabhatóság. Az Ön vállalkozásához, a szállítandó áruk sajátosságaihoz, valamint az ehhez használt teljes infrastruktúrához.
  • A harmadik a célok elérése. A megfelelő megoldások kiválasztásával felgyorsíthatja a tárolási és szállítási munkákat, hatékonyan biztosíthatja tárgyait, valamint javíthatja általános termelékenységét és jobban kihasználhatja a rendelkezésére álló helyet.

KLT konténersorozat a bekuplasttól - mi várja Önt kínálatunkban?


Kínálatunkban több mint egy tucat kész termékjavaslatot talál, amelyek között könnyen megtalálja az Ön által keresett dobozokat. Az Ön kényelme érdekében két fő termékcsaládra (sorozatra) osztottuk őket.

A VDA-R-KLT sorozat tárolókonténerei és dobozai - Ideális szállításhoz és tároláshoz az autóiparban. Megerősített aljjal rendelkeznek, és többféle méretváltozatban (300 x 200 mm-től 400 x 300 mm-en át 600 x 400 mm-ig) kaphatók. Tartós felépítésüknek köszönhetően alkalmasak nehéz tárgyak szállítására. Ezenkívül ESD kivitelben is rendelhetők, amely további védelmet nyújt a statikus kisülés ellen.


A VDA-RL-KLT sorozat tárolódobozai és dobozai - a szélesebb értelemben vett autóiparban is nagy népszerűségnek örvendenek. Széles méretválasztékot kínálnak (300 x 200 mm, 400 x 300 mm és 600 x 400 mm), továbbá sima aljjal és vízelvezető lyukakkal rendelkeznek.
A két fent említett sorozat valamennyi terméke megfelel a VDA 4500 szabványnak, tartós PP-C- (polipropilén kopolimer) alapanyagból készül, és 100 százalékban újrahasznosítható. Praktikus fogantyúkkal vannak ellátva, így alkalmasak a teljesen automatikus és félautomata raktárakban, valamint a kézi működtetésű egységekben való használatra.

Milyen árucikkeket tárolhat és szállíthat a KLT bekuplast dobozok segítségével?


Ahogy néhány bekezdéssel ezelőtt említettük - a VDA-R-KLT és a VDA-RL-KLT konténersorozat olyan megoldások, amelyek az autóipari ágazat számára készültek. Az autóipari területre szakosodott raktárakban bizonyítottak, valamint a szállításukhoz (különösen a kerekes szállításhoz) - már a raktárakon kívül is - könnyen utat találnak maguknak a szállításukhoz szükséges elemek formájában. A különböző méretek és a robusztus kialakítás által kínált széles körű lehetőségeknek köszönhetően a KLT dobozok számos célra alkalmasak. Használatukkal olyan elemek, mint például kész autóipari alkatrészek, alkatrészek vagy akár gyártási alkatrészek gyors, biztonságos és hatékony szállítása biztosítható . Mindkét KLT sorozat termékei felszerelhetők további műanyag biztonsági fedelekkel, amelyek még hatékonyabb védelmet nyújtanak az áruknak.

KLT dobozok - kinek?


Mindezek miatt a bekuplast ládák előnyeit mindkét fél értékeli. Ide tartoznak maguk az autóipari alkatrészgyártók, valamint a mindennapi tevékenységüket végző vállalatok is.

Logisztikai cégek, amelyek az alkatrészek átvételével, szállításával és átadásával kapcsolatos összes feladatot magukra vállalják. Ők elsősorban a magas minőségű és teljesen kiszámítható megoldásokat tartják szem előtt. Ezért ezekben az esetekben a konténereknek 2 tulajdonságot kell egyesíteniük: a robusztusságot és a rendelkezésre álló rakodóhely hatékony kihasználását.
Autóipari vállalatok, amelyek gyártanak és sok esetben gyártott alkatrészeket tárolnak és szállítanak. Számukra ugyanaz számít, mint a logisztikai vállalatok számára, és ők is értékelik a rugalmasságot és a kényelmet, amelyek lehetővé teszik számukra a készlet hatékony és biztonságos kezelését.

KLT konténerek a logisztikához - miért éri meg?


Ha Ön logisztikai vállalatot képvisel, és olyan termékek után "nézelődik", amelyek megfelelnek a növekvő elvárásoknak - jó helyen jár. A bekuplast KLT dobozai garantálják az Ön számára a kiváló minőséget, amit robusztus felépítésük is szemléltet. Ennek köszönhetően csökkenti a szállított áruk sérülésének kockázatát, ami minden bizonnyal pénzügyi előnyökkel jár. Nem szabad alábecsülnie a kompatibilitás kérdését, amelynek köszönhetően sikerül a teljes rakodóteret kihasználnia, és így növelheti minden egyes szállítás jövedelmezőségét.

KLT dobozok az autóipar számára - miért éri meg?


Ha Ön egy autóipari alkatrészeket gyártó vállalat képviselője - az Ön figyelméből nem maradhatnak ki az olyan szempontok, mint:

Robusztus konstrukció, amely megvédi az árut a sérülésektől.
Kompatibilitás, amely lehetővé teszi akár nagyszámú KLT doboz hatékony tárolását is.
Sokoldalúság, amely lehetővé teszi, hogy a konténereket az Ön raktári műveleteihez igazítsa. Akár automatikus, félautomata vagy teljesen manuális folyamatokról van szó.

KLT bekuplast dobozok szállításhoz és logisztikához - összefoglaló
Új utakat keres a biztonsági szint javítására, a kényelem növelésére és - ezzel egyidejűleg - a lényegesen jobb eredmények elérésére? Vegye fel a kapcsolatot a bekuplast tanácsadóival, akik szívesen készítenek Önnek személyre szabott ajánlatot. Természetesen előzetesen alaposan megismerjük az Ön igényeit, ami lehetővé teszi számunkra, hogy megismerjük vállalkozását, és ennek alapján a legoptimálisabb lehetőségeket mutassuk be. Várjuk, hogy jelentkezzen!

A bejegyzés szerzője: A bejegyzés szerzője: A bejegyzés szerzője: A bejegyzés szerzője: A bejegyzés szerzője:

Monika Sojka - Marketing Specialist