Műanyag ládák és szállítótartályok tartozékai. Mi könnyíti meg a tárolást és a szállítást?

Created by Monika Sojka | |   Tárolás

Egy működőképes raktározási és szállítási rendszer nemcsak hatékonyabbá, hanem eredményesebbé is teszi a munkát. A műanyag tartályok és tartozékaik, amelyek lehetővé teszik a biztonságos és szakszerű tárolást és szállítást, kulcsfontosságúak ebben a folyamatban.

Ne habozz a kérdéseiddel!

Itt vagyunk, hogy megválaszoljuk őket és segítsünk közelebbről megismerni kínálatunkat. Érdeklődésed cégünk, a bekuplast iránt prioritást élvez nálunk. Kattints a melletti gombra – várunk a kapcsolatfelvételre!

Szállítási dobozok - a funkciók, amelyekre érdemes odafigyelni

Aműanyag ládák minden raktár és szállítmányozó cég számára nélkülözhetetlen felszerelési tárgyak, ezért fontos, hogy velük kezdjük. Mi jellemezze a műanyag ládákat? Nyilvánvalóan a tartósság, a nagy terheléssel szembeni ellenállás és a könnyű tisztíthatóság (ez különösen a pékáruk és cukrásztermékek, valamint a hús- és baromfihúsos ládák műanyag ládáira vonatkozik. A tárolási/szállítási folyamatok optimalizálásával összefüggésben azonban más kérdések is fontosak. A műanyag tartályok gyártójának nemcsak a kényelmes kézi kezelést kell lehetővé tennie, hanem az automatikus szállítótechnológiához is hozzá kell igazítania őket.

Jó, ha méreteik lehetővé teszik a hatékony tárolást szabványos raklapméreteken. Az egymásra rakható konténerek lehetővé teszik, hogy egymásra rakható formában tároljuk őket, míg a műanyag összecsukható dobozok helytakarékosak. Ha pedig a szállításhoz terelődobozokra van szükség, akkor ügyelni kell arra, hogy azok terelőlapokkal legyenek ellátva, hogy megakadályozzák az üveg véletlen törését. Amint látja, sokféle tároló létezik, így az Ön igényeihez igazíthatja őket. És most nézze meg, a tárolási és szállítási kiegészítők még könnyebbé teszik ezeket a folyamatokat.

Fedelek műanyag dobozokhoz

Aszállítótartályok fedelei elengedhetetlen tartozék, amellyel felszerelheti magát. Ezek lehetnek lazán illeszkedő, felpattintható vagy felcsukható fedelek. Megvédik áruit a szennyeződésektől és a sérülésektől. Igény szerint felerősíthetők vagy levehetők, így a műanyag dobozok teljes mértékben működőképesek lesznek.

Szállítódobozok betétjei

Korábban már írtunk arról, hogy a palackok szállításakor válaszfalakkal ellátott dobozokat használjunk. Nem kell azonban rögtön megvásárolnia őket, egyszerűen rendelje meg a megfelelő tárolóbetéteket. Ezáltal sokoldalúan felhasználhatóvá válnak. Ily módon a dobozokat is felszerelheti elválasztókkal és kiegészítő tárolókkal, így könnyebbé válik a különböző típusú áruk különválogatása és tárolása. Így a tárolás és a szállítás során is rendet tarthat.

Szállító kocsik ládákhoz

Aszállító kocsik megkönnyítik a ládák mozgatását, különösen, ha azok nehezek. Így nem kell ipari kocsikat használni, és csökkennek a költségek. Fontos, hogy egy ilyen kocsira a műanyag tárolók egymásra rakhatók, ami jelentős időmegtakarítást jelent szállításuk során.

Összeszerelési tartozékok, műanyag tartályfedelek

Az univerzális alap szállítódobozok könnyen az Ön igényeihez igazíthatók a műanyag tartályokhoz való speciális tartozékokkal. Ezek lehetnek öntapadós címketartók, sarokfedelek, a dobozok térfogatának megduplázására szolgáló adapterek és lopásgátló plombák.

 

A bejegyzés szerzője:

Monika Sojka - Marketing Specialist