Együtt a fenntartható, újrafelhasználható megoldásokért

A Technische Unie a fenntartható megoldásokra összpontosít, és már évek óta újrafelhasználható bekuplast tartályokat használ.

Ne habozz a kérdéseiddel!

Itt vagyunk, hogy megválaszoljuk őket és segítsünk közelebbről megismerni kínálatunkat. Érdeklődésed cégünk, a bekuplast iránt prioritást élvez nálunk. Kattints a melletti gombra – várunk a kapcsolatfelvételre!

A Technische Unie Hollandia legnagyobb műszaki nagykereskedője a szaniter és vízvezeték-szerelési cikkek terén. A vállalat 2007-ben korszerűsítette alfeni elosztóközpontját, majd úgy döntött, hogy az eldobható kartondobozok helyett újrafelhasználható műanyag tárolókat használ. A műanyag tárolók használatával a Technische Unie célja az volt, hogy elkerülje az évi 3,5 millió tonna egyszer használatos kartondoboz felhasználását.

Ez volt a bekuplasttal való fenntartható partnerség kezdete. A bekuplast a Technische Unie-val szoros együttműködésben kifejlesztett egy személyre szabott AKL-tartályt, amely nemcsak a különleges ergonómiai követelményeknek felelt meg, hanem a fenntarthatóságot is figyelembe vette. A projekt kezdetén a Technische Unie régi konténereit újrahasznosították és újra felhasználták az új konténerek gyártásához.

Az új AKL konténerek gyártásához a bekuplast 50%-ban újrahasznosított és 50%-ban új anyagot használ. Néhány konténer már 2008 óta használatban van. Életciklusuk végén minden újrafelhasználható konténer 100%-ban újrahasznosítható és visszakerülhet az anyagkörforgásba.

Technische Unie és bekuplast: Partnerség a fenntartható logisztikai megoldásokért

A Technische Unie, Hollandia vezető szaniter- és vízvezeték- és vízvezeték-szerelési termékek nagykereskedője évek óta elkötelezett a fenntartható megoldások mellett, és a bekuplast újrafelhasználható tartályait használja. A 2007-ben, az alpheni elosztóközpont korszerűsítése során elindított kezdeményezés célja a hulladék jelentős csökkentése volt az évente 3,5 millió tonna egyszer használatos kartondoboz megszüntetésével. A bekuplasttal való együttműködés eredményeként olyan személyre szabott AKL tárolók kerültek kifejlesztésre, amelyek az ergonómiai követelményeket a fenntarthatósági elvekkel ötvözik.