A "basicline eco" erőforrásokat takarít meg.

A bekuplast újrahasznosított anyag felhasználásával dobja piacra "basicline eco" konténereit.

Ne habozz a kérdéseiddel!

Itt vagyunk, hogy megválaszoljuk őket és segítsünk közelebbről megismerni kínálatunkat. Érdeklődésed cégünk, a bekuplast iránt prioritást élvez nálunk. Kattints a melletti gombra – várunk a kapcsolatfelvételre!

Újrafelhasználható termékek gyártójaként a fenntarthatóság a vállalat DNS-ének szerves részét képezi. Ezért a bekuplast mostantól basicline tartályait "basicline eco" változatban kínálja.

A "basicline eco" tartályok megtartják a bevált "basicline" tartály sorozat megszokott minőségét és tulajdonságait, de egy jelentős különbséggel - kiváló minőségű újrahasznosított anyagból készülnek.

A bekuplast által kifejezetten erre a célra kifejlesztett bekuplast Minőségi Társulásnak köszönhetően a minőség rovására történő gyártás nélkül lehet ezeket a környezetbarát tartályokat előállítani. Így a "basicline eco" sorozat tartályai egyértelmű jelzést adnak az értékes erőforrások pazarlása ellen és a fenntartható termelés mellett. A "basicline eco" konténersorozat bevezetésével a bekuplast újabb lépést tesz a zöldebb jövő felé.