Basicline plus konténer lengőszárnnyal
Nagy műanyag tartályok.

Basicline plus konténer lengőszárnnyal

A basicline plus műanyag tartályok nagyobb rakodófelületet kínálnak, mint a basicline standard változat, de egyébként ugyanazt a megbízhatóságot és tartósságot garantálják. A legmagasabb minőségű alapanyagokból készülnek, és nagy népszerűségnek örvendenek tárolási megoldásként. A nyitott ablakos változat mellett a vállalat elöl csukható fedéllel ellátott konténereket is kínál. Ennek a kialakításnak köszönhetően a tartályok jobban védik tartalmukat a szennyeződésektől és a külső körülményektől, de nem veszítik el a nyitott ablakkal rendelkező tartályok előnyeit: a tartalomhoz való hozzáférés lehetőségét anélkül, hogy a tartályokat ki kellene venni (egymásra helyezés esetén).

Milyen előnyei vannak a csukható fedéllel ellátott nagyméretű basicline plus tartályoknak?

  • könnyű hozzáférés a tartalomhoz a zárható ablaknak köszönhetően, amelynek köszönhetően a tartalom védve van a külső szennyeződésektől
  • a különböző fenékváltozatoknak (sima, minilapos, szendvics, opcionális vízelvezető lyukak), a belső tér elválasztóelemekkel történő felosztásának (1/16-tól 1/2-ig terjedő felosztás) és opcionális csúszók, görgők vagy lábak felszerelésének köszönhetően az egyedi igényekhez való fejlett alkalmazkodóképesség.
  • alacsony súly a tartályszerkezet tartósságának és szilárdságának megőrzése mellett
  • beépített címketartók, egy-egy a rövid és a hosszú oldalon
  • kiváló minőségű és precíziós gyártás PP-C polipropilén kopolimerből
  • 100%-ban újrahasznosítható.