Újrazárható műanyag tartályok - a termékek szállításának és tárolásának biztonságát garantálja.

Created by Monika Sojka | |   Bekuplast termékek

A műanyag konténerek a hatékony logisztikai folyamatok nélkülözhetetlen részét képezik. A legrövidebb szállítási idő, a legtartósabb szállítási mód vagy a legolcsóbb tárolási költség mind lényegtelen, ha a termék megsérül az árumozgás során. Az egyik módja annak, hogy a rakomány sértetlenül érkezzen meg a célállomásra, a fedeles konténerek használata.

Ne habozz a kérdéseiddel!

Itt vagyunk, hogy megválaszoljuk őket és segítsünk közelebbről megismerni kínálatunkat. Érdeklődésed cégünk, a bekuplast iránt prioritást élvez nálunk. Kattints a melletti gombra – várunk a kapcsolatfelvételre!

A gyártó vállalatoknál előállított áruknak hosszú utat kell megtenniük, mielőtt a vásárló kezébe kerülnek. A raktárakban tárolt, majd nagy távolságokra szállított termékek ki vannak téve olyan nemkívánatos tényezőknek, amelyek befolyásolhatják a termékek minőségét és frissességét. Ezért az ellátási lánc minden szakaszában optimális tárolási feltételeket kell biztosítani. A zárható műanyag tartályoknak minden olyan vállalat felszerelésének részét kell képezniük, amelynek el kell választania termékeit a külső környezettől. Ez azt jelenti, hogy ideálisak az élelmiszerekhez, de a vegyipari, gyógyszeripari, építőipari stb. termékek tárolására és szállítására is.

Az újrazárható műanyag tartályok előnyei

A fedéllel ellátott műanyag tartályok kényelmet és védelmet nyújtanak a szállított és tárolt termékeknek. Kiváló minőségű műanyagból készülnek, és szélsőséges hőmérsékleten is nagyfokú stabilitás jellemzi őket (jól bírják a hideget és ellenállnak az UV-sugárzásnak is), így minden időjárási körülmények között ideálisak. Nagy szilárdsággal és a fizikai sérülésekkel szembeni ellenálló képességgel is rendelkeznek - ezért gyakran használják őket nehéz áruk szállítására. Költséghatékony megoldást jelentenek, kiváló ár-érték arányt kínálnak: nagyon hosszú ideig tartanak, és használat után újrahasznosíthatók. A műanyag nagyon erős és nem porózus anyag, amely nem szívja magába a benne lévő termékek szagát. Ez azt jelenti, hogy ha valami kiömlik vagy szivárog belsejében, az gyorsan feltakarítható anélkül, hogy maga a doboz megsérülne. A fedelek által biztosított szivárgásmentes és légmentes lezárás jelentősen csökkenti a penész vagy a veszélyes mikroorganizmusok kialakulásának kockázatát.

Az ilyen tárolók másik előnye az alacsony súlyuk, ami fontos a szállítás optimalizálása és a szénlábnyom csökkentése szempontjából. Mindezek miatt számos iparág vállalatai számára népszerű választássá válnak. Annál is inkább, mert az ilyen megoldások vezető szállítói - köztük a bekuplast - személyre szabott megoldásokat kínálnak laza fedelű, pattintható fedelű vagy csuklós tartályok formájában, amelyek igény szerint felszerelhetők vagy eltávolíthatók, így a műanyag dobozok minden körülmények között működőképesek.

A basicline termékcsalád fedeles konténerei

A bekuplast termékcsalád nyitott műanyag szállítótartályokat tartalmaz, amelyek igény szerint megfelelő fedelekkel szerelhetők fel. Ezek közé tartoznak az EURO-NORM basicline sorozat tartályai is, amelyekhez praktikus és tartós műanyag fedelek állnak rendelkezésre, amelyek a termékek további védelmét szolgálják szállítás és tárolás közben. Az ügyfelek választhatják a zsanérok nélküli, lazán illeszkedő fedeleket, amelyek kiváló védelmet nyújtanak a tartalomnak a külső behatásoktól, szennyeződésektől és sérülésektől. A fedelek kialakítása és az illeszkedés pontossága azt jelenti, hogy rögzítés nélkül, biztonságosan tapadnak a 400 x 300 mm és 600 x 400 mm alapméretű EURO-NORM tartályokra. A lazán illeszkedő műanyag fedelek PP-C polipropilén kopolimerből készülnek, amely élelmiszerekkel való érintkezésre engedélyezett.

A második lehetőség a csuklós műanyag fedelek, amelyek optimális biztonságot garantálnak, és hatékonyan megakadályozzák a tartalom kifolyását. Két zsanérral rögzítik a tartályokhoz, így könnyen nyithatók és zárhatók. Minden 300 x 200 mm, 400 x 300 mm és 600 x 400 mm alapméretű EURO-NORM műanyag tartályra felszerelhető. A zsanér nélküli fedelekhez hasonlóan tökéletesen alkalmasak élelmiszerrel való érintkezésre.

Clever-Retail-Box összecsukható tartályok

A bekuplast Clever-Retail-Box tömör összecsukható tartályok kissé eltérő kialakításúak.Ergonomikus emelőzáraszárásánakköszönhetően gyorsan összecsukható kézzel vagy automatikusan, és felülete mintegy 80 százalékkal csökkenthető, ami jelentősen csökkenti a helyigényt és ezáltal a visszaszállítás költségeit. A megerősített alap- és sarokszerkezet alkalmazása garantálja a rendkívüli stabilitást, és meghatározza a nagyobb ellenállást a deformációval szemben egymásra helyezéskor és nagy terhelés esetén. A teli műanyag dobozban bőven van hely az áru vagy a rakomány tulajdonosának azonosítására hasznos címkék vagy nyomtatás számára is; ehhez a felhasználó használhatja a bekuplast szabadalmaztatott RFID-kártyarendszerét a Clever-Retail-Box konténerek azonosítására és nyomon követésére az ellátási láncokban. A megoldás további előnyei közé tartozik a három fenékváltozat (sima, minilapos, dupla) és a választható lezárás.

Összefoglaló

A piacon újrazárható műanyag tartályok széles választékát találja, amelyek számos méretben és színben kaphatók. Nem szabad azonban megfeledkezni arról, hogy csak olyan tartályokat szabad használni, amelyek megfelelnek a megfelelő minőségi előírásoknak. Ezért a felhasználónak mindig a megbízható gyártóktól való beszerzés mellett kell döntenie: csak így lehet biztos abban, hogy szilárd és tartós terméket kap.

 

A bejegyzés szerzője:

Monika Sojka - Marketing Specialist