Műanyag tárolódobozok, mint minden raktár alapvető felszerelései

Created by Monika Sojka | |   Tárolás

A címben szereplő műanyag tárolódobozok egyike azoknak az elemeknek, amelyek nélkül egyetlen, az áruk tárolásával és szállításával foglalkozó vállalkozás sem nélkülözheti. Ezeknek az elemeknek a szerepe kulcsfontosságú, mivel ezek felelősek a tartalom hatékony biztosításáért, valamint a rend és a tisztaság fenntartásáért. Érdemes szem előtt tartani, hogy egész raktárak zavartalan és hatékony működésére is jelentős hatással vannak.

Ne habozz a kérdéseiddel!

Itt vagyunk, hogy megválaszoljuk őket és segítsünk közelebbről megismerni kínálatunkat. Érdeklődésed cégünk, a bekuplast iránt prioritást élvez nálunk. Kattints a melletti gombra – várunk a kapcsolatfelvételre!

Milyen megoldások kerülnek majd be a kis, közepes, nagy és automatizált raktárakba? Erről bővebben is beszámolunk a későbbiekben ebben a bejegyzésben!

Tároló dobozok kis és közepes méretű raktárak számára

Ezt a típusú létesítményt az emberi munkaerő túlsúlya jellemzi - néha a szállítást megkönnyítő gépekkel és járművekkel (pl. targoncákkal) támogatva. Éppen ezért érdemes gondoskodni arról, hogy stabil műanyag tárolódobozokkal legyenek felszerelve, amelyek praktikus fogantyúkkal rendelkeznek, hogy könnyen megfoghatók, mozgathatók és tárolhatók legyenek. Jó példák a kis és közepes méretű raktárakban használt (főként kézi működtetésű) dobozokra:

  • klasszikus, "nyitott", egyszínű dobozok - szilárd falúakkal
  • perforált, azaz lyukacsos falakkal ellátott dobozok.
  • átlátszó tárolók - lehetővé téve a tartalom megtekintését
  • kiegészítő ablakkal ellátott termékek, amelyeknek a tetején egy lehajtható ablak van.

A fenti termékek többsége mindkét oldalon fogantyúval rendelkezik, és a legnépszerűbb méretekben kapható: 400 x 300 mm és 600 x 400 mm. A lightline dobozok - amelyeket pontosan a kézi kezeléshez terveztek - ideálisak erre a szerepre.

Tároló dobozok nagy és automatizált raktárakhoz

Az ilyen típusú létesítmények működtetése a legtöbb esetben az emberek és a gépek munkáját ötvözi. A különbség az, hogy a tevékenységek messze nagyobb részét speciális gépek, járművek és teljes szállítósorok végzik. Ezért az ilyen típusú raktárakat fel kell szerelni dedikált műanyag tároló dobozokkal - amelyek képesek az áruk automatikus fogadására, szállítására, tárolására, be- és kirakodására. Példák az ilyen típusú, nagy és automatizált raktárakban általánosan használt dobozokra:

  • Teljes, "nyitott" dobozok - automatikus szállításra alkalmasak, és a kézi szállítást megkönnyítő fogantyúkkal is rendelkeznek.
  • Fedeles ládák a tartalom még jobb védelme érdekében.

A felsorolt termékek általában akár 4 népszerű méretben is kaphatók: 300 x 200 mm, 400 x 300 mm, 600 x 400 mm és 800 x 600 mm. Ideális megoldást jelentenek a silverline tárolódobozok és a contecline műanyag konténerek.

Tárolódobozok - hogyan válasszam ki a megfelelőt?

Az ilyen típusú termék megvásárlására vonatkozó döntést több kulcsfontosságú tényező alapján kell meghozni.

  • Először is, a tervezett felhasználás. A műanyag dobozokat a bennük tárolni kívánt árukhoz kell igazítani. Bizonyára más tárolók lesznek alkalmasak élelmiszerekhez, és egészen mások például autóalkatrészek szállítására.
  • Másodszor, a méret. Érdemes nem feledkezni meg a méreteikről - hogy ne csak ahhoz igazodjanak, ami bennük van, hanem az egész raktár infrastruktúrájához is (sorok, állványok, szállítószalagok stb.).
  • Harmadszor - az igények. Minden vállalatnak megvan a saját fejlesztési stratégiája, valamint a saját filozófiája és elképzelése a munkáról. Ezért érdemes gondoskodni arról, hogy a megfelelő dobozokat válasszuk ki a céljainak teljes körű teljesítéséhez.

Miért a megfelelő műanyag tárolódobozok a jól működő raktár alapja?

A megfelelő műanyag tárolódobozok zökkenőmentessé és hatékonnyá teszik a raktár működését. Ugyanakkor az a szerepük, hogy gondoskodjanak a tárolt és szállított áruk állapotáról, így csökkentve a sérülésük vagy értékük egy részének elvesztésének kockázatát. Ha olyan megoldásokat keres, amelyek lehetővé teszik, hogy gondoskodjon mindezen elemekről - meg kell ismerkednie a bekuplast márka teljes kínálatával. Ha bármilyen kérdése van a keresés során - vegye fel velünk a kapcsolatot.

 

A bejegyzés szerzője: Beszélgetés a következő címmel: Beszélgetés a következő címmel: Beszélgetés a következő címmel: Beszélgetés a következő címmel:

Monika Sojka - Marketing Specialist