Élelmiszer-tároló edények (műanyag) - károsak?

Created by Monika Sojka |

Az évek során a műanyag (műanyag) rossz hírnevet "szerzett", jelezve, hogy milyen veszélyeket jelent a bolygóra nézve. De vajon mindig indokolt-e "felakasztani a kutyát" a műanyagra? A mi szempontunkból úgy gondoljuk, hogy nem igazán. Különösen, ha figyelembe vesszük, hogy mennyi jót tesz, ha csak az élelmiszerek előállításában, feldolgozásában és továbbszállításában részt vevő ipar számára.

Ne habozz a kérdéseiddel!

Itt vagyunk, hogy megválaszoljuk őket és segítsünk közelebbről megismerni kínálatunkat. Érdeklődésed cégünk, a bekuplast iránt prioritást élvez nálunk. Kattints a melletti gombra – várunk a kapcsolatfelvételre!

A megfelelően kiválasztott nyersanyagok az élelmiszertermékek tárolására szolgáló tárolóedényeket és dobozokat nemcsak higiénikussá és élelmiszer-biztonságossá teszik. Ezenkívül újrafelhasználható megoldások, amelyek csökkentik más erőforrások (pl. kartondobozok) felhasználását. Olvasson tovább, hogy megtudja, mit kell tudnia ezekről a megoldásokról.

Milyen anyagból készülnek leggyakrabban az élelmiszer-tárolóedények?

Ezen a területen akár öt fő alapanyagcsoportot is megemlíthetünk. Ezek közé tartozik a nagy sűrűségű polietilén (HDPE) és az alacsony sűrűségű polietilén (LDPE), valamint a polipropilén (PP), a polisztirol (PS) és a polietilén-tereftalát (PET). Természetesen a tartályok más műanyagfajtákból is készülhetnek. Azonban - tulajdonságaik miatt - semmiképpen sem alkalmasak arra, hogy fogyasztásra szánt termékeket helyezzenek el bennük.

Ami a bekuplast termékcsaládot illeti - mind a kis, mind a nagyméretű élelmiszer-tároló edények kiváló minőségű műanyagból készülnek. Ehhez a HDPE, azaz nagy sűrűségű polietilén nevű anyagot használjuk, amely az egyik legbiztonságosabb alapanyagként elismert. Kiváló paraméterek jellemzik - például ellenáll az alkoholnak és a savaknak, valamint alacsony és magas hőmérsékleten is jól teljesít.

Az üzletekben kapható tárolók rendelkeznek a szükséges tanúsítványokkal?

Ahhoz, hogy bármilyen tárolóedényt élelmiszerek szállítására és tárolására használhassunk, előbb engedélyeztetni kell azt erre a célra. Ezt a megfelelő jóváhagyások és tanúsítványok igazolják, amelyek meghatározzák, hogy hogyan és milyen nyersanyagokat lehet bennük tárolni.

Milyen élelmiszerek tárolhatók műanyag tartályainkban? A bekuplast termékcsalád.

A bekuplast széles termékválasztékában könnyen megtalálhatja és megrendelheti azokat a dobozokat és tartályokat, amelyekre az Ön cége az élelmiszerek szállításához specializálódott. Az Ön számára elérhető termékek közé tartoznak: pékáru- és cukrászdai tárolóedények, hús- és baromfitartályok, zöldség- és gyümölcsdobozok és még sok más.

Szeretne kipróbált és bevált tárolóedényeket rendelni az élelmiszerek szállításához és tárolásához?

Menjen most a kapcsolatfelvételi oldalunkra, hogy beszéljen bekuplast szakértőinkkel. Ők szívesen nyújtanak Önnek a szükséges és szakértői támogatást, hogy személyre szabott és tartós szállítási megoldásokat hozzon az Ön vállalkozásának.

 

A bejegyzés szerzője: Beszélgetés a következő címmel: Beszélgetés a következő címmel: Beszélgetés a következő címmel:

Monika Sojka - Marketing Specialist