Bekuplast egymásba rakható dobozok: a sorozat és erősségeik

Created by Monika Sojka | |   Bekuplast tudás

A bekuplast márka által kínált dobozok és egymásra rakható tárolók egy "2 az 1-ben" termékcsaládot alkotnak. Mindez annak köszönhető, hogy kiváló szilárdsági paramétereket egyesítenek (amelyek a hagyományosabb megoldásokra jellemzőek), ugyanakkor optimális tárolási és rakodási helykihasználást tesznek lehetővé.

Ne habozz a kérdéseiddel!

Itt vagyunk, hogy megválaszoljuk őket és segítsünk közelebbről megismerni kínálatunkat. Érdeklődésed cégünk, a bekuplast iránt prioritást élvez nálunk. Kattints a melletti gombra – várunk a kapcsolatfelvételre!

A következő bekezdésekben az ilyen típusú dobozokkal kapcsolatos legfontosabb tudnivalókat ismertetjük. Megtudhatja, mi a céljuk, milyen előnyöket nyújtanak, és mire kell figyelnie a kiválasztásukkor.

Rakodható dobozok raktárak és szállítmányozó cégek számára - mit kell nyújtaniuk?

Íme 3 kulcsfontosságú tényező, amelyet figyelembe kell vennie, amikor a ládák kiválasztásakor a raktár vagy a szállítmányozási és logisztikai vállalat működéséért felel.

  • Az 1. számú tényező a magas minőség, amelyet a tartós konstrukció és a sérülésekkel szembeni ellenállás szemléltet. Ezeknek köszönhetően a bekuplast ládák megvásárlása olyan befektetés, amely hosszú ideig előnyös Önnek.
  • A 2. számú tényező a kompatibilitás, ami megkönnyíti a szállításra szánt áruk méretéhez és paramétereihez való illeszkedésüket.
  • A 3. tényező a hatékonyság, amely lehetővé teszi, hogy hatékonyan használja ki a helyét.

Ha szívesen használ ökológiai megoldásokat - örömmel fogja tudni, hogy a bekuplast termékek 100 százalékban újrahasznosíthatók.

A bekuplast egymásra rakható konténerek kínálata - mi vár ránk?

A bekuplast termékcsalád két fő tárolótípusra oszlik. Ezek közé tartoznak:

  • Tömör", egymásra rakható és réselt tartályok ésdobozok - többféle méretben (400 x 300 x 257, 600 x 400 x 160, 600 x 400 x 210, 600 x 400 x 300 és 600 x 400 x 200 mm) és rendeltetésben eltérő változatban kaphatók. Mint könnyen kitalálható - felépítésük szilárd és szorosan kitöltött falakból áll, aminek köszönhetően még a nagyon kicsi és laza tárgyakat is képesek szállítani.
  • "Openwork" egymásra helyezhető tárolók és dobozok- több méretváltozatban is megvásárolhatók (600 x 400 x 190, 600 x 400 x 210, 600 x 400 x 260, 600 x 400 x 200 és 520 x 300 x 117 mm), amelyeket szintén könnyen a szállított tárgyak típusához igazíthat. Ahogy a név is sugallja - felületüket speciális lyukakkal borítják, amelyek még könnyebbé teszik az egész konstrukciót. Jellemzőiknek köszönhetően - ideálisak kissé nagyobb tárgyak, valamint megfelelő szellőzést igénylő tárgyak szállítására és tárolására.

Mindkét sorozat praktikus fogantyúkkal rendelkezik, amelyek megkönnyítik a szállítást, valamint a be- és kirakodást.

Mit lehet tárolni és szállítani a bekuplast egymásra rakható és fészkelő konténerekkel?

A széles választéknak köszönhetően, amely számos méret és konstrukció közül választhat, a tárolási és szállítási lehetőségek gyakorlatilag korlátlanok. Az egymásra rakható dobozok és konténerek könnyen megtalálják helyüket a kis- és nagykereskedelemben, valamint a raktározási és elosztási folyamatokban. Többek között olyan iparágakat támogatnak, mint az autóipar, az ipar és a gyógyszeripar. Biztonságos anyagból készülnek, amely élelmiszerekkel való érintkezésre engedélyezett. Ennek eredményeképpen az élelmiszeriparban tevékenykedő vállalatok is élvezhetik képességeiket. Az ilyen típusú termékek ideálisak gyümölcsök és zöldségek, húsok, pékáruk, valamint kisebb vagy laza élelmiszerek szállítására.

Halmozható ládák - kinek valók?

Az ilyen típusú konténerek használatához kapcsolódó sokoldalúság és előnyök teszik ezeket a megoldásokat mind a logisztikai vállalatok, mind a raktári műveletekre összpontosító egységek választásaivá.

  • Ezek olyan vállalatok, amelyek a szállítással kapcsolatos valamennyi tevékenységet megtervezik, megszervezik, optimalizálják és végzik. Az ő felelősségük, hogy az "A" pontról felvett terméket biztonságosan, gyorsan, időben és költséghatékonyan szállítsák el a "B" pontra.
  • Araktárak, illetve azok a vállalatok, amelyek feladata az áruk "gondozása". Úgy fogadják, tárolják és adják ki őket, hogy azok ne veszítsenek értékükből és minőségükből, és gyorsan eljussanak a címzettekhez.

Halmozható konténerek a logisztikában - előnyök

Ezen a területen a fő előnyök közé tartozik a tartósság és a rugalmasság. A bekuplast rakodó- és fészkelődobozok robusztus felépítésének köszönhetően felelősek a szállított áruk hatékony védelméért. Ennek köszönhetően minimálisra csökkentik a sérülések kockázatát és korlátozzák az esetleges többletköltségeket. Megfelelő kialakításukkal csökkenthető a kihasználatlan hely. Az egymásra helyezés lehetőségének köszönhetően - az üres tárolók akár 80%-kal kevesebb helyet foglalhatnak el.

Rakodható konténerek raktárakhoz - a pozitívumok

Annak ellenére, hogy a kétféle cégtípus munkája és működése különbözik - a konténerekkel kapcsolatos igényeik ugyanazok maradnak. A bekuplast megoldásainak köszönhetően a raktárak olyan robusztus konténerekből profitálhatnak, amelyek hatékonyan védik tartalmukat. A konténerek "egymásba rakásának" lehetősége pedig - hatalmas megtakarításokat eredményez, és sok értékes helyet nyer vissza. Az egymásra rakható dobozok könnyen kezelhetők, és - robusztus felépítésüknek köszönhetően - nemcsak azt védik, ami bennük van, hanem maguk is ellenállnak a sérüléseknek.

Bekuplast egymásra rakható és egymásba rakható dobozok szállítmányozási és logisztikai vállalatok számára - összefoglaló

Életképes módokat keres arra, hogy biztosítsa az áruk biztonságát, csökkentse a szállítási költségeket, és emellett minimalizálja az erőforrások nem hatékony felhasználásából eredő veszteségeket? Írjon vagy hívjon minket most, hogy megtudja, hogyan segíthetnek Önnek a bekuplast megoldások. Szakértőink már várják Önt, hogy a szükséges tanácsokkal és egy személyre szabott, az Ön vállalatának sajátosságaira és igényeire szabott ajánlattal szolgáljanak.

 

A bejegyzés szerzője: B:

Monika Sojka - Marketing Specialist