Perforált műanyag sütőipari tartály - bakeline sorozat 600 x 400 x 140 mm


EURO-NORM pékáru és cukrászati termékek.

Cikkszám. : BB6414.BR21

Termékinformáció


Külső méretek 600 x 400 x 140 mm
Belső méretek 565 x 366,5 x 128 mm
Kötet 23 l
Súly 1220 g
Raktári tétel szín(ek)ben
Oldalak perforált
Alul perforált
Fogantyúk nyitott
PU 85
Anyag HDPE (nagy sűrűségű polietilén)

Bemutatjuk az ideális megoldást pékségek, cukrászdák és más élelmiszer-feldolgozó vállalkozások számára - a bakeline sorozatú sütőipari konténereket.

A BB6414.BR21 konténer a legmagasabb minőségű műanyagból készült termék, amelyet különböző típusú pékáruk és cukrászsütemények tárolására és szállítására terveztek. Robusztus felépítésének és speciális reteszelésének köszönhetően a konténer garantálja a termékek biztonságos tárolását és könnyű szállítását.

A bakeline sorozatot egyedi kialakítása és funkcionalitása különbözteti meg. Emellett az egymásra rakható kialakítással tárolási helyet takarít meg.

A BB6414.BR21 konténer szabványos euró szabványos méretekkel rendelkezik, így ideális az euró raklapokat használó vállalatok számára. A konténer emellett ellenáll a mechanikai sérüléseknek és a különböző időjárási körülményeknek.

Ne habozzon, válasszon bakeline sütőipari konténert a bakeline kínálatából. Biztosítani fogja termékei biztonságos tárolását és szállítását, valamint időt és raktározási helyet takarít meg Önnek.