Perforált műanyag tartály gyümölcsök és zöldségek szállítására - ideális a boltok polcaira - G-180 modell 600 x 400 x 180 mm


EURO-NORM gyümölcs és zöldség

Cikkszám. : 2-290

Termékinformáció


Külső méretek 600 x 400 x 180 mm
Belső méretek 565 x 365 x 169 mm
Kötet 28 l
Súly 1600 g
Raktári tétel szín(ek)ben
Oldalak perforált
Alul perforált
Fogantyúk nyitott
PU 65 IP

A perforált műanyag doboz tökéletes megoldás gyümölcsök és zöldségek, például alma, paradicsom, uborka, paprika és még sok más gyümölcs szállítására és tárolására. A tárolóedényt az élelmiszerek kényelmes és biztonságos szállítására és tárolására tervezték.

A perforált műanyag doboz jó szellőzést biztosít, így a termékek nem romlanak meg gyorsan. A tartályban lévő nyílások lehetővé teszik a levegő szabad áramlását, ami fenntartja a megfelelő páratartalmat, és megakadályozza a nedvesség felhalmozódását a dobozban.

Tartósságának és sérülésállóságának köszönhetően a tartály újrafelhasználható, ami hozzájárul a termékek szállításának és tárolásának költségeinek csökkentéséhez. A műanyag doboz könnyen tisztítható, ami fenntartja a magas szintű higiéniát és biztosítja az élelmiszerek biztonságát.

A műanyag doboz ideális az üzletek polcainak felszerelésére, köszönhetően esztétikus megjelenésének és a különböző színek használatának lehetőségének, ami lehetővé teszi a termékek egyszerű címkézését és megkönnyíti az üzletben dolgozók munkáját.

Arra bátorítjuk Önt, hogy próbálja ki perforált műanyag ládáinkat a gyümölcsök és zöldségek egyszerű és biztonságos szállítása és tárolása érdekében, valamint az üzletek polcainak felszereléséhez.